(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Toimitusvalvoja jakeluterminaaliin
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Porvoon ja Naantalin jalostamot muodostavat yhdessä Nesteen Suomen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Porvoon jalostamon jakeluterminaaliin

Kesäharjoittelijaa toimitusvalvojan tehtävään.

Tehtäviisi kuuluvat Porvoon jakeluterminaaleilta ajettujen kuormien jälkiselvitys sekä kuormien ja tositteiden virheselvitykset ja korjaukset.

Odotamme sinulta kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Tietokoneen käyttö on sinulle tuttua ja osaat käyttää tavallisimpia toimiston apuohjelmia (Word, Excel, jne.). Olet iloinen, avoin ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme sinulle mukavan toimistotyöympäristön ja mielenkiintoiset työtehtävät.

Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 40 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Hakuaika päättyy 28.2.2018.

Liitä hakemukseesi saatekirje, ansioluettelo ja opintorekisteriote.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.