(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, testausjärjestelmien kehitys
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2019

Kiinnostaisiko kesä kehitystehtävissä automaatiolaitteiden, mittausjärjestelmien tai testausjärjestelmien parissa? Tule Muratan tuotekehitykseen Test Systems Development-tiimiin kesäksi 2019 huipputeknologian pariin!


Etsimme nyt insinööriharjoittelijaa tuotekehitysyksikköömme toimimaan testaus- ja mittausjärjestelmien kehitystehtävissä Vantaan toimipisteellämme kesällä 2019. Tässä tehtävässä tulet osaksi Test Systems Development-tiimiämme, jonka vastuulla on kehittää validointilaboratorioon luotettavia ja kyvykkäitä mittausjärjestelmiä erilaisille tuotteillemme kuten kiihtyvyys- ja kulmanopeusantureille.


Meidän tiimissä pääset tutustumaan sekä kehittämään korkeatasoisia testausjärjestelmiä, joilla todennetaan antureidemme kyvykkyys. Tulet osaksi osaavaa ja innovatiivista tiimiämme, johon kuuluu mm. laitekehitysinsinöörejä, mekaniikkasuunnittelijoita sekä ohjelmistosuunnittelijoita. Kesääsi voi kuulua taustastasi ja osaamisestasi riippuen esimerkiksi uusien laitteistojen käyttöönottoa, laitekehitystyötä, mekaanisten osien suunnittelua tai mittausjärjestelmien seurannan kehittämistä. Kesätyö meillä antaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittää asiantuntijuuttasi mm. mittaustekniikan, laitesuunnittelun ja automaation osalta sekä oppia lisää kiihtyvyys- ja kulmanopeusantureiden kyvykkyys- ja rasitustestauksesta.


Olemme globaali markkinajohtaja alueellamme ja kehitämme ja valmistamme tuotteemme Suomessa, joten pääset näkemään millaista on kansainvälisen, jatkuvasti kasvavan ja kehittyvän yrityksen laboratorio- ja tuotekehitystoiminta ja millaisia tehtäviä voimme esimerkiksi tulevaisuudessa sinulle tarjota. Meillä työskennellessäsi olet mukana kehittämässä ympäröivää yhteiskuntaa parantamalla esimerkiksi autojen ajettavuutta ja turvallisuutta tuotteidemme kautta.


Odotamme tehtävään hakevalta:


  • Soveltuvia teknisiä korkeakouluopintoja (DI tai AMK-insinööri) painottuen esim. automaatioon, robotiikkaan, mekaniikkaan, fysiikkaan tai materiaalitekniikkaan.
  • Kiinnostusta tekniikkaan.
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.
  • Tilastollisten menetelmien tuntemus sekä aiempi työkokemus automaatiolaitteiden/testausjärjestelmien parista katsotaan eduksi.

Kesätyömme sopii sinulle, mikäli työskentelytavoiltasi olet aktiivinen ja joustava, ja pidät yhteistyöstä eri sidosryhmien kanssa. Meillä tarvitaan myös hyvää ongelmanratkaisukykyä ja kokonaisuuksien hallintaa ripauksella innovatiivisuutta. Viihdyt tiimimme kanssa, jos olet palveluhenkinen ja aikaansaava ja jaat innostuksemme innovaatioihin ja jatkuvaan parantamiseen.


Kuulostaako tämä sinun kesätyöltäsi? Jätä meille hakemus!

Pääset mukaan hakuun jättämällä meille CV:n sekä lyhyen saatekirjeen, jossa kerrot miksi kiinnostuit tästä tehtävästä, viimeistään 28.2.2019. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa.


Jäitkö vielä miettimään jotakin? Lisätietoja tehtävästä antaa esimies Satu Säynäjoki numerosta p.050-4146534 ma-ti klo13-14, tai sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)murata.com. Lue lisää Muratasta osoitteessa: www.muratafinland.com.