(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Test Software Design
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2018

Etsimme ohjelmistosuunnitteluharjoittelijaa tuotekehitysyksikköömme. Tulet työskentelemään osana Test Systems Development -tiimiä, jonka vastuulla on tuotekehitysprojektien ohjelmistokehitys sekä laboratorion testausohjelmistojen ja -laitteistojen kehitystyö.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

* Soveltuvaa teknistä koulutustaustaa, esimerkiksi insinööri tai DI
* Ongelmanratkaisukykyä
* Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi arvostamme kokemusta joistakin seuraavista osa-alueista:

* Labview ohjelmointi
* Java, C/C++, Python
* Tietokantarakenteiden tuntemus (SQL)
* Kokemusta ja harrastuneisuutta ohjelmistokehityksestä
* Testaus- ja mittausjärjestelmistä

Persoonana olet innovatiivinen ja ongelmanratkaisukykyinen ja kykenet ottamaan vastuuta myös kokonaisuuksista. Olet itsenäinen työskentelijä, mutta halukas työskentelemään myös ryhmässä hektisessäkin ympäristössä.

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä innostavassa kansainvälisessä ympäristössä. Tehtävä on erinomainen mahdollisuus kehittää osaamista ja työskennellä alan parhaiden osaajien parissa. Tuotteemme ovat merkityksellisiä ja toimivat vaativissa kohteissa mm. liikenteessä ja sydämentahdistimissa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi alla olevasta linkistä viimeistään 12.03.2018. Hakijoiden haastattelut pyritään aloittamaan jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Satu Säynäjoki numerosta p. 050-4146534 ke-to klo 13-14 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)murata.com.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com