(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Test Engineer
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Etsimme testausinsinööriharjoittelijaa tuotekehitysyksikössämme toimivaan MEMS-laboratorioon. Työskentelet osana MEMS Test Development- ryhmää, jonka vastuulla ovat sekä tutkimus- ja tuotekehitys-, että tuotannon mikromekaanisten anturielementtien sähköiset mittaukset.

Keskeisimpiä tehtäviä ovat:

* Tuotekehitysprojektien MEMS-anturielementtien validointimittauksien suorittaminen
* Tuotekehitysprojektien MEMS-anturielementtien validointimittauksien vika-analyysit

Pääosa työstäsi on automatisoitujen testilaitteiden käyttöä, tuotteiden avauksia, anturin rakenteiden mikroskooppikuvantamista ja näytevalmistusta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

* Teknisiä opintoja (esim. AMK-insinööri tai DI)
* Teknistä osaamista teoriassa ja käytännössä
* Käytännön kokemusta sähköisistä mittauksista ja työskentelystä laboratoriossa
* MS Office työkalujen käytön (Excel) hallintaa
* Uusien työssä tarvittavien ohjelmistojen ja laitteiden nopea oppiminen
* Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Työntekijänä olet aktiivinen ja tarvittaessa itsenäinen työskentelijä, mutta myös halukas työskentelemään ryhmässä osaavien ammattilaistemme kanssa. Viihdyt laboratorioympäristössä ja olet joustava ja halukas oppimaan uutta. Kommunikoit aktiivisesti muiden kanssa ja myös dokumentoit työsi huolella.

Tehtävässä opit tuntemaan mikromekaanisten anturien teknologiaa ja näkemään läheltä anturielementtien kehittämisprosesseja osallistumalla tuotekehitysprojekteihin. Toimit läheisessä yhteistyössä testaussuunnittelijoiden kanssa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi alla olevasta linkistä viimeistään 12.03.2018. Hakijoiden haastattelut pyritään aloittamaan jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Harri Viljakainen, etunimi.sukunimi(at)murata.com.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com