(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Test Design Engineer
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Etsimme testaussuunnittelijaharjoittelijaa mikromekaanisten anturielementtien automatisoitujen testausjärjestelmien kehittämiseen ja ylläpitoon. Työskentelet osana MEMS Test Development- ryhmää, jonka vastuulla ovat sekä tutkimus- ja tuotekehitys-, että tuotannon mikromekaanisten anturielementtien sähköiset mittaukset.

Keskeisimpiä tehtäviä ovat:

* Anturielementtien testaus-/mittausmenetelmien kehittäminen ja laadun varmistaminen
* Laboratorio- ja tuotantoympäristössä käytössä olevien laitteistojen kehittäminen ja laadun varmistaminen
* Mahdollisesti myös testauslaitteistojen LabView-ohjelmiston kehittäminen ja testaukset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

* Mittaustekniikan ja elektroniikan tuntemusta teoriassa ja käytännössä
* Soveltuvia korkeakouluopintoja (esim. DI tai AMK-insinööri) painottuen mielellään mittaustekniikkaan, fysiikkaan tai elektroniikkaan.
* Olet edennyt opinnoissasi jo yli puolenvälin
* Laajasti fysikaalisten ilmiöiden ymmärtämistä
* Tilastollisten menetelmien hallintaa
* Kokemusta ohjelmoinnista mieluiten myös LabView:lla.

Lisäksi arvostamme:

* MEMS- tai puolijohdeteknologian tuntemusta

Tässä tehtävässä opit tuntemaan kattavasti mikromekaanisten anturien teknologiaa sekä valmistusprosessia ja tukemaan anturielementtien kehittämisprosesseja osallistumalla tuotekehitysprojekteihin. Toimit läheisessä yhteistyössä muiden testaussuunnittelijoiden kanssa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi alla olevasta linkistä viimeistään 12.03.2018. Hakijoiden haastattelut pyritään aloittamaan jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Harri Viljakainen, etunimi.sukunimi(at)murata.com.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com