(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Teline- ja eristystöiden valvoja
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Porvoon jalostamon omaisuudenhallintaan

Kesäharjoittelijoita teline- ja eristystöiden valvojan tehtäviin.

Tehtävässä vastaat teollisuuseristysten ja telineiden asennusten organisoinnista sekä laadun ja työturvallisuuden valvonnasta. Lisäksi ylläpidät töiden seurantaa ja raportointia. Toimit tiiviissä yhteistyössä palveluntoimittajien sekä operointiosaston kanssa.

Odotamme sinulta vähintään vuoden opintoja tekniseltä alalta sekä Microsoft Office -ohjelmien osaamista. Aikaisempi kokemus työnjohtotehtävistä tai töiden järjestelystä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle haastavia ja monipuolisia työtehtäviä tekniikaltaan ainutlaatuisessa tuotantolaitoksessa. Lisäksi tarjoamme kattavan perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen!

Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Yhtiö järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Hakuaika päättyy 28.2.2018. Liitä hakemukseesi ansioluettelo, opintorekisteriote ja saatekirje.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.