Kesäharjoittelija, Tekninen operaattori
Neste Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

#SummerWithNeste

Kesäharjoittelija, tule mukaan rakentamaan hiilineutraalia tuotantoa kanssamme!  
 

Nesteen kesäharjoittelijahaku on käynnissä! Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä osana teknisten operaattorien -tiimiä. 

Haluatko tehdä töitä pienessä mutta tehokkaassa tiimissä missä toinen auttaa toista. Nyt sellaiseen on oiva tilaisuus. Meillä Tuotantolijan 4:n teknisten operaattoreiden tiimissä löytyy kokemusta ja halua opastaa ja tehdä töitä yhdessä.

Työtehtäväsi kesän aikana

Tekninen operaattori työskentelee päivätyössä, kiinteässä työajassa 40 h/vko.

Keskeisimmät tehtäväsi kesän aikana ovat

 •  Tuore- ja hylkykatalyyttilastaukset, kuormakirjojen kuittaukset.
 •  Katalyytti näyteotto ja kuljetukset labraan
 •  Trukkityöt
 •  Öljyjätteiden keräys, jäteastioiden tyhjennys sekä vaarallisten jätteiden lajittelu
 •  Lisäaineiden seuranta, lisäykset, varastoinnin ylläpito 
 •  Materiaalivarastojen ylläpito 
 •  Pienet kunnossapitotyöt
 •  Palovesitykkien ja turvasuihkujen testaus, palopostien tarkastus
 •  Alueen siisteyden ylläpito

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.
 
Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on
 

 • Prosessi- tai muu teknisen alan opiskelija esim. kone, sähkö, automaatio 
 • Fyysisiä edellytyksiä toimia kentällä
 • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
 • Oma-aloitteista ja vastuullista työskentelyotetta
 • Vähintään 18-vuoden ikä
 • Suomen kielen taito
 • Valmius opetella ajamaan isoa trukkia
 • Työtä pelkäämätön asenne

Arvostamme myös

 • Aikaisempaa työkokemusta tekniseltä alalta 
 • BC-ajokorttia
 • Englannin kielen taitoa

Meille on tärkeää, että kesäharjoittelusi tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Tarjoamme harjoittelijoillemme kattavan perehdytyksen kesän alussa.

Kesän aikana saat verkostoitua ja tehdä yhteistyötä sekä muiden kesäharjoittelijoiden että Nesteen omien osaajien kanssa. Saat tilaisuuksia tutustua Nesteeseen yrityksenä ja meillä olevaan osaamiseen ja tuoda myös oman äänesi kuuluviin. Jos välittäminen, yhteistyö ja rohkeus ovat myös sinun arvojasi, voit hyvinkin olla seuraava harjoittelijamme.

Tule osaksi tulevaisuuden rakentamista!

Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa noin 40 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.


Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.

 
Kesätyö ajoittuu touko-syyskuulle.

Kesätyön valintaprosessiin voi kuulua alkuvaiheessa mahdollinen video- tai puhelinhaastattelu, sekä henkilökohtainen haastattelu Porvoon Kilpilahdessa. Osa haastatteluista voidaan mahdollisesti järjestää tilanteen niin vaatiessa etäyhteyksin.


Hae tehtävää viimeistään 6.2.2022. Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo.

Vain järjestelmän kautta vastaanotetut hakemukset ja liitteet ovat mukana kesän rekrytointiprosessissa. Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia tai liitteitä ei ole mahdollista käsitellä.

Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi vastata tiedusteluihin puhelimitse. Rekrytointiprosessiin liittyvät yleiset kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com. Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin löytyvät urasivuiltamme FAQ-osiosta.


Jos sinut valitaan tehtävään, pyydämme sinua käymään Nesteen terveystarkastuksessa, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Joihinkin tehtäviin liittyy myös suostumuksellasi tehty turvallisuusselvitys. Opastamme näissä tarpeen mukaan. 

 

Menestyksemme alkaa sinusta.

Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4800 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Menestyksemme perustuu ihmisiin. Työntekijämme ovat liikkeellepaneva voima, Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa.

Me Nesteellä kunnioitamme kaikkien ihmisten arvoa yksilöinä. Arvojemme mukaisesti meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa ja oikeus olla oma itsensä. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan. Kuten arvommekin sen kertovat: Me välitämme, Me olemme rohkeita, Me teemme yhteistyötä. Loppupeleissä ihmiset tekevät yrityksen. Me olemme Neste.

Nesteen strategia on ”nopeammin, rohkeammin ja yhdessä”. Se perustuu ymmärrykseen siitä, ettei ilmastonmuutoksen torjunnassa tai jätemuoviongelman ratkaisemisessa ole aikaa hukattavaksi. Onnistuminen edellyttää toimintaa, uusien ratkaisujen innovointia ja niiden toteuttamista nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan ennen – yhdessä.

Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi. Vuonna 2021 Neste valittiin maailman neljänneksi vastuullisimmaksi yritykseksi Global 100 -listalla.

Katso lisää sivuiltamme neste.com.

 

 

 

 
 
 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot