(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, TATE- sähkötöiden valvonta
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa 4.5.-30.9.2020 väliselle ajalle Loviisan voimalaitoksen kunnossapitotekniikka- yksikköön kuuluvaan Kiinteistöt ja rakennuttaminen jaokseen. Jaos vastaa laitoksen kiinteistöhallinnasta ja rakenteisiin ja rakennuksiin liittyvästä suunnittelusta ja rakennuttamisesta. Jaoksessa on ammattilaisia rakentamisen ja talotekniikan (TATE) alueilta.

Tehtävässäsi tutustut jaoksen talotekniikan alan suunnittelijoiden ja valvojien tehtäviin, avustat heitä kesälomakauden aikana ja tehtävään perehdyttyäsi toimit tarvittaessa heidän sijaisenaan. Harjoittelujaksollasi osallistut esimerkiksi voimalaitoksen rakennusten saneeraussuunnitteluun, toimit alueella monipuolisien talotekniikan ja sähkömuutostöiden avustavissa tehtävissä ja valvonnassa sekä koostat suunnitteluaineistoja. Loppukesään sijoittuvan vuosihuollon aikana osallistut vuosihuoltotöiden seurantaan ja valvontaan kesän aikana määriteltävällä tehtäväalueella.

 

Tarjoamme sinulle

Kesäharjoittelijana pääset tutustumaan monipuolisesti ydinvoimalaitoksen talotekniikan ja sähkömuutostöiden suunnittelu- sekä valvontatöihin. Tutustut työssäsi voimalaitoksen kunnossapitomenettelyihin, työnhallintajärjestelmiin sekä tietysti itse voimalaitokseen. Tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään sekä työskentelet innostuneessa ja asiantuntevassa tiimissä.

 

Odotamme sinulta

Opiskelet esimerkiksi sähkö-, kiinteistö- tai energiatekniikkaa korkeakoulussa tai ammattikorkeakoulussa. Olet suorittanut valtaosan perusopinnoistasi ja olet vähintään toisen vuosikurssin opiskelija. Toivomme, että pystyt työskentelemään tiimissämme vuosihuollon loppuun eli syyskuun loppupuolelle saakka.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antavat Aki Mattila, +358 10 455 3520 ja Jarkko Labbas +358 10 455 3666, arkisin klo 9:00-14:00 välillä.

Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.1.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.