Kesäharjoittelija, Tarkastus- ja materiaalitekniikka
Neste Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

#SummerWithNeste

Nesteen kesäharjoittelijahaku on käynnissä! Etsimme kesätyöntekijää osaksi Porvoon jalostamon teknologiatoimintojen elinkaarenhallinnan ryhmää

Työtehtäväsi kesän aikana

Keskeisimmät tehtäväsi kesän aikana ovat

  • Jalostamon mekaaniseen eheyteen liittyvien teknisten tietojen kerääminen ja analysointi painelaitearkistosta
  • Huoltoseisokkien tarkastustoiminnan suunnitelmien ja käytäntöjen dokumentointi
  • Mekaanisiin laitteisiin kohdistuvien vauriomekanismianalyysien validointi ja dokumentointi
  • Tarkastusohjelmiston käyttöönottoon liittyvät työtehtävät

Tehtävien kautta saat kokemusta vaativan prosessiteollisuuden mekaanisten laitteiden käyttövarmuuden ja eheyden hallinnasta sekä pääset mukaan riskiperusteisen tarkastuksen käyttöönottohankkeeseen. Teet tiivistä yhteistyötä kaikkien elinkaarenhallinnan asiantuntijoiden kanssa, tukien uutta riskiperusteisen tarkastuksen toimintatapamuutosta.

Tehtävän sisältöä on mahdollista muokata jonkin verran tekijänsä osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Menestyksen avaimet

Olet motivoitunut oppimaan uutta, ja viihdyt joukossa, jossa turvallisuus, vastuullisuus ja ammattimaisuus ovat työn kantavia voimia.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

  • 2-3 vuoden materiaali- tai konetekniikan korkeakouluopintoja
  • Kokemusta teknisten dokumenttien ja laitetietojen käsittelystä
  • Halukkuutta analyyttiseen ja pitkäjänteiseen systemaattiseen työhön
  • Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Arvostamme myös

  • Oma-aloitteista ja aktiivista työskentelyotetta

Meille on tärkeää, että kesäharjoittelusi tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Tarjoamme harjoittelijoillemme kattavan perehdytyksen kesän alussa.


Kesän aikana saat verkostoitua ja tehdä yhteistyötä sekä muiden kesäharjoittelijoiden että Nesteen omien osaajien kanssa. Saat tilaisuuksia tutustua Nesteeseen yrityksenä ja meillä olevaan osaamiseen ja tuoda myös oman äänesi kuuluviin. Jos välittäminen, yhteistyö ja rohkeus ovat myös sinun arvojasi, voit hyvinkin olla seuraava harjoittelijamme.


Tule osaksi tulevaisuuden rakentamista!


Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.


Kesätyö ajoittuu huhti-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemukseesi.

Kesätyön valintaprosessiin voi kuulua alkuvaiheessa mahdollinen video- tai puhelinhaastattelu, sekä henkilökohtainen haastattelu Porvoossa. Tarvittaessa, pandemiatilanteen niin vaatiessa, järjestämme myös haastattelun etäyhteyksin.

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 40 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Hae tehtävää viimeistään 6.2.2022. Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo.

Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com. Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin löytyvät urasivuiltamme FAQ-osiosta.

Jos sinut valitaan tehtävään, pyydämme sinua käymään Nesteen terveystarkastuksessa, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Joihinkin tehtäviin liittyy myös suostumuksellasi tehty turvallisuusselvitys. Opastamme näissä tarpeen mukaan. Mikäli etätyösuositus jatkuu alkavan kesäharjoittelujakson aikana, saat lisätietoa esimieheltäsi. 

Menestyksemme alkaa sinusta.

Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4400 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Kaikki toimintamme on suunniteltu siten, että olemme selkeästi sitoutuneet vastaamaan ilmastonmuutoksen haasteisiin. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan.

Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi.

Katso lisää sivuiltamme https://www.neste.com/

 

 

 
 
 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot