Kesäharjoittelija, Systems Engineering
Fortum Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa Espooseen Systems Engineering tiimiin. Toimit tiimissä sähkö- ja/tai automaatioinsinööriharjoittelijana kokeneiden ammattilaisten opastamana voimalaitoskattiloihin ja turbiini/generaattori toimituksiin liittyvissä projekteissa.

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden olla osana voimalaitosten sähkö-/automaatiosuunnittelu ja projektointitiimiä. Tiimimme tekee automaatio-/sähkösuunnittelua, käyttöönottoa ja erilaisia testauksia kattiloihin, turbiineihin ja generaattoreihin liittyvissä projekteissa. Toimituksia meillä on sekä Suomessa että ulkomailla. Kesätyö voi tarjota sinulle väylän urapolkuun Fortumilla ja mahdollisuuden työllistyä opiskelujen päätyttyä.

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

Odotamme sinulta

Innostunutta ja positiivista asennetta, sekä halua kasvaa ammattilaiseksi automaatio-, instrumentointi ja sähköistystöissä. Sinulla on takana vähintään vuosi ammattikorkeakouluopintoja sähkö- ja/tai automaatiotekniikan alalta. Toivomme matkustusvalmiutta Suomessa ja ulkomailla. Sinulla on B ajokortti.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään alla olevasta linkistä lähettämällä sähköinen hakemus. Jos haluat lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä Jari Kurttiin 040 5058748 tai sähköpostitse jari.kurtti@fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.1.2021.

Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1406488
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: Jari Kurtti 040 5058748 tai sähköpostitse jari.kurtti@fortum.com