Kesäharjoittelija, Suunnittelun tukitoiminnot
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa Loviisan voimalaitoksen suunnitteluryhmään ajalle 17.5–17.9.2021. Suunnitteluryhmä vastaa laitosyksiköiden järjestelmiin, laitteisiin ja rakenteisiin kohdistuvasta korjaus- ja muutossuunnittelusta sekä niihin liittyvistä asiantuntijatehtävistä. Suunnittelun lisäksi ryhmän tehtäviä ovat mm. suunnitteludokumenttien hallinta ja voimalaitoksen teknisen dokumentaation ylläpito.

Tehtävässä tulet toimimaan suunnitteluavustajan apulaisena sekä lomansijaisena organisaatiossa, jossa lisäksesi työskentelee 40 prosessi-, mekaanisen, sähkö- ja automaatiosuunnittelun ammattilaista. Työnkuvaasi tulee kuulumaan vaihtelevia toimistotehtäviä suunnitteluasiakirjojen ja -dokumenttien käsittelystä ja arkistoinnista tietojärjestelmien informaation päivittämiseen.

 

Tarjoamme sinulle

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja monipuolisia toimistotehtäviä nykyaikaisessa ja haastavassa työympäristössä, jossa pääset osaltasi osallistumaan suunnittelun töiden läpivientiin.

 

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta reipasta otetta työntekoon. Olet sosiaalinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Koulutustaustaltasi olet opintojen alkupuolella oleva teknillisen alan opiskelija, joka voi hyödyntää harjoitteluajan opinnoissaan. Edellytämme, että hallitset tietokoneen käytön perusteet ja tunnet Office-ohjelmistojen perusteita. CAD-järjestelmien perusteiden hallinnan katsomme eduksesi. Laitosympäristössä edellytämme vähintään 18 vuoden ikää.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Teemu Kelavirta, puh. +358 10 455 3354 (klo 13-15 välillä) tai teemu.kelavirta@fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.1.2021. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot