(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Suunnittelun tukitoiminnot
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa Loviisan voimalaitoksen suunnitteluryhmään ajalle 18.5–18.9.2020. Suunnitteluryhmä vastaa laitosyksiköiden järjestelmiin, laitteisiin ja rakenteisiin kohdistuvasta korjaus- ja muutossuunnittelusta sekä niihin liittyvistä asiantuntijatehtävistä. Suunnittelun lisäksi ryhmän tehtäviä ovat mm. suunnitteludokumenttien hallinta ja voimalaitoksen teknisen dokumentaation ylläpito.

Tehtävässä tulet toimimaan suunnitteluavustajan apulaisena sekä lomansijaisena organisaatiossa, jossa lisäksesi työskentelee 50 prosessi-, mekaanisen, sähkö- ja automaatiosuunnittelun ammattilaista. Työnkuvaasi tulee kuulumaan vaihtelevia toimistotehtäviä suunnitteluasiakirjojen ja -dokumenttien käsittelystä ja arkistoinnista aina tietojärjestelmien informaation päivittämiseen asti. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja monipuolisia toimistotehtäviä nykyaikaisessa työympäristössä, jossa pääset osaltasi osallistumaan suunnittelun töiden läpivientiin. 

 

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta reipasta otetta työntekoon. Olet sosiaalinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Koulutustaustaltasi olet kevään ylioppilas tai opintojen alkupuolella oleva teknillisen alan opiskelija, joka voi hyödyntää harjoitteluajan opinnoissaan. Edellytämme, että hallitset tietokoneen käytön perusteet ja tunnet Office-ohjelmistojen perusteita. CAD-järjestelmien perusteiden hallinta katsotaan eduksi. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Teemu Kelavirtaan +358 10 455 3354 (klo 13-15 välillä) tai sähköpostilla teemu.kelavirta[at]fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.