(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Suunnittelu ja portfolion hallinta, Caruna, Espoo
Caruna Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020
Oletko valmis astumaan kesäksi sähköteknologioiden maailmaan ja verkon pitkän tähtäimen suunnittelutehtäviin? Löytyykö sinulta oma-aloitteista työotetta ja haluat olla osa ammattilaisista koostuvaa tiimiä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme kesäharjoittelija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Carunalle, innokasta kesäharjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Espoon Leppävaaraan. Tehtävä on kokoaikainen ja työllistyt suoraan Carunalle. Toivottu aloitus tehtävässä on toukokuun aikana ja työt jatkuvat sopimuksen mukaan noin neljän kuukauden ajan.

Kesäharjoittelijana tulet toimimaan suunnittelun ja portfolion hallinnan tiimissä, joka vastaa verkon pitkän tähtäimen suunnittelusta, sähköverkkoteknologiasta ja portfolion hallinnasta sekä niihin liittyvistä toimenpiteistä. Näitä ovat esimerkiksi verkon pitkän aikavälin kehityksen analysointi ja määrittäminen, investointiohjelmien valmistelu, sekä muiden keskeisten omaisuudenhallintamenetelmien kehittäminen ja ylläpito. Kesäharjoittelijan tehtäviin kuuluu esimerkiksi sähköverkon suunnitteluun, analysointiin sekä verkkotiedon laadun parantamiseen liittyviä tehtäviä.

Caruna huolehtii sähkönjakelusta sekä ylläpitää, kunnostaa ja rakentaa säävarmaa sähköverkkoa yli 670 000 asiakkaalleen Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa. Verkon toimintaa valvotaan ympäri vuorokauden, jotta asiakkaille voidaan taata mahdollisimman häiriötön sähkönsaanti kaikissa olosuhteissa. Säävarma, älykäs sähköverkko luo myös pohjan tulevaisuuden energiajärjestelmälle, jossa digitaaliset palvelut kasvavat, liikenne sähköistyy ja kuluttajasta tulee energian tuottaja. Carunassa työskentelee 290 henkilöä ja lisäksi yhtiö työllistää noin 2 000 henkilöä verkonparannusprojekteissa eri puolilla Suomea.


Pääasialliset tehtävät
  • Sähköverkon suunnitteluun ja analysointiin liittyvät tehtävät
  • Verkkotiedon laadun parantamiseen kuuluvat avustavat työt

Odotamme sinulta
  • Soveltuvaa koulutustaustaa (esimerkiksi sähköverkkotekniikka, sähköenergiatekniikka tai tuotantotalous)
  • Kiinnostusta tai aiempaa kokemusta verkkotietojärjestelmien käytöstä
  • Aktiivista asennetta työntekoa kohtaan sekä oma-aloitteisuutta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
  • Kehittyä omalla alallasi ja mahdollisuuden nähdä, kuinka alan projekteja hoidetaan
  • Kerryttää arvokasta työkokemusta
  • Päästä näkemään Suomen suurimman sähkönjakelijan toimintakulttuuria
  • Kannustavan työyhteisön tuen

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 12.2.2020 , mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään toukokuussa 2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Junior Recruitment Manager Saara Kyllönen (saara.kyllonen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.