(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Supply planning, Hämeenlinna
SSAB Europe Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Haemme Hämeenlinnaan SSAB Europe – divisioonan SCM-toimintoon  

Kesäharjoittelijaa, Supply Planning  

Tehtäviisi kuuluu SSAB Europen toimitusketjun kuorman karkeasuunnittelu, hallinta ja ohjaaminen osana kuumavalssattujen toimitusketjun suunnittelutiimiä. Teet yhteistyötä tuotannon, tuotannon- ja kuljetustensuunnittelun sekä toimitusketjun ohjauksen kanssa.  

Tehtävää tukee esim. teollisuustalouden, talouden ja logistiikan opinnot. Lisäksi arvostamme alan työkokemusta tuotannon, kehityksen tai tuotannonohjauksen tehtävistä.

Toivomme sinulta analyyttisyyttä, järjestelmällistä työotetta, aktiivisuutta sekä yhteistyökykyä. Työkielet ovat suomi ja englanti. Ruotsin kielen taito sekä IT-osaaminen (mm. IBM Mainframe, Excel ja tietokantatyökalut) katsotaan eduksi.  

Tarjoamme näköalapaikan SSAB Europen toimitus- ja valmistusketjussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Jouko Litmanen, jouko.litmanen@ssab.com, +358 40 826 1014, tavoitettavissa puhelimitse 18.2. klo 13:30-14:30, 19.2. klo 14:30-15:30 sekä 20.2. klo 8:30-9:30.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si 1.3.2020 mennessä.

 SSAB on mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa. Tavoitteenamme on hyvä kesätyökokemus niin sinulle kuin meillekin. Lue lisää kampanjasta osoitteesta www.kesaduuni.org.