Kesäharjoittelija, Supply Chain Management / kesätyö
Murata Electronics Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021

Kiinnostaisiko sinua kesätyö kansainvälisesti toimivan elektroniikkateollisuusyrityksen logistiikassa? Haluaisitko kartuttaa työkokemusta materiaalihallinta-, varastointi- ja -keräilytehtävistä? Hae Muratalle kesäksi 2021!

Etsimme nyt kolmea kesäharjoittelijaa työskentelemän logistiikkayksikössämme Vantaan Martinlaaksossa kesällä 2021. Logistiikkayksikkömme vastaa yrityksemme materiaalihallinnasta, varastoinnista sekä lopputuotteiden pakkaus- ja lähetystoiminnoista. Tavoitteenamme on turvata piianturituotantomme materiaalitarpeet sekä oikea-aikaiset asiakaslähetykset. Kesätyötehtävät logistiikassamme sisältävät tehtävänkuvasta riippuen esimerkiksi tuotannon ja tuotekehityksen materiaalien vastaanottoja, materiaalien varastointia ja esikäsittelyä sekä materiaalien keräilyä ja siirtämistä tuotantoon. Osallistut myös lopputuotteiden hyllytykseen ja keräilyyn sekä pakkaukseen ja lähetyksiin. Kesäharjoittelijanamme tulet osaksi 18 hengen Logistiikka -tiimiämme, jossa työskentely tapahtuu sopimalla tehtävistä tiimin jäsenten kesken joustavasti tuotannon tilanteet huomioiden. Työskentelet pääosin päivävuorossa klo 8-16 toimipisteellämme Vantaan Martinlaaksossa.

Maailmalla erilaisissa teknologia- ja teollisuussovelluksissa käytettävät anturielementti ja -komponenttituotteemme kehitetään ja valmistetaan Suomessa, joten kesätyöntekijänämme pääset kartuttamaan työkokemusta ja ymmärrystä kansainvälisen ja kasvavan yrityksen logistiikka ja lähettämötehtävistä aitiopaikalta. Näet millaista on korkeidenlaatuvaatimusten tuotannon toiminta ja mitä osaamista se logistiikan ammattilaisilta vaatii. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta tukenasi on hyvä työporukka, jonka kanssa hommat sujuvat mukavasti.

Tehtävään hakevalta odotamme:

  • Uusien asioiden nopeaa omaksumista.
  • Omatoimisuutta sekä järjestelmällistä ja huolellista työskentelytapaa.
  • Windows-ohjelmien (Excel, Word jne.) hallintaa.
  • Tulet toimeen sekä englannin että suomen kielellä.

Kesätyössämme sinun tulee pystyä työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä, joten odotamme sinulta omatoimisuutta ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työssä on myös eduksi, mikäli sinulla on jo osaamista toiminnanohjausjärjestelmistä (SAP, LEAN tms.) tai kokemusta varastotyöskentelystä. Rentoon työporukkaamme sopii hyvin myös opintojen alkuvaiheessa oleva, reipas ja oppimishaluinen tyyppi.

Rekrytointiprosessiimme kuuluu perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys, joka sisältää muun muassa viiden vuoden rikosrekisteritiedot.

Kuulostiko sinulle sopivalta kesätyöltä? Jätä meille hakemus!

Pääset mukaan hakuun jättämällä meille CV:n sekä lyhyen saatekirjeen, jossa kerrot miksi kiinnostuit tästä tehtävästä, viimeistään 28.2.2021. Haastattelemme hakijoita jo haku aikana. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa.

Jäitkö vielä miettimään jotakin? Lisätietoja tehtävästä antaa Johan Vornanen (puh. 040 526 5253) tai Mikko Pajukari (puh. 050 400 2320) ma-pe klo 10-15.

Lue lisää Muratasta osoitteessa www.muratafinland.com ja seuraa meitä LinkedInissä (Murata) Instagramissa (@muratafinland) ja Facebookissa (@MurataElectronics).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot