(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Supplier Quality Assistant
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Etsimme kesäharjoittelijaa laatuassistentin tehtävään tukemaan toimittajalaatutiimiämme Vantaalle. Tulet työskentelemään osana tiimiä, jonka vastuulla on toimittajan ja materiaalien laatu sekä niihin liittyvä dokumentointi, poikkeamien hallinta ja muutosprojektit.

Tärkeimmät tehtävät:

* Poikkeavien materiaalien tarkastamisen
* Materiaalin pakkaaminen
* Lähetysdokumenttien valmistamisen
* Toimittajadokumenttien tallennus dokumenttihallintajärjestelmään

Tehtävässä menestyminen edellyttää

* Tehtävään soveltuvia opintoja (esim. elektroniikkaa tai muu tekniikan ala)
* Hyvät tietotekniset taidot
* Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen osaamista

Lisäksi arvostamme

* Kokemusta elektroniikka-tuotannossa, logistiikassa ja/tai laaduntarkastuksessa
* Kokemusta dokumenttien ylläpidossa

Henkilönä olet ongelmanratkaisukykyinen ja tarvittaessa itsenäinen työskentelijä, joka kykenee ottamaan vastuuta kokonaisuuksista. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja toimit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä innostavassa kansainvälisessä ympäristössä. Tehtävä on erinomainen mahdollisuus kehittää osaamista alan parhaiden osaajien parissa. Muratan valmistamat tuotteet ovat merkityksellisiä ja toimivat vaativissa kohteissa mm. liikenteessä ja sydämentahdistimissa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi alla olevasta linkistä viimeistään 12.03.2018. Hakijoiden haastattelut pyritään aloittamaan jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mary Iivanainen p. 050-4372995 torstaisin klo 12-13, tai sähköpostilla etunimi.sukunimi(a)murata.com

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com