(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, sulautettu Linux
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2019

Ohjelmointiin tai tietojenkäsittelytieteisiin hurahtanut opiskelija, tule kesäksi kartuttamaan työkokemusta ja ihmettelemään ohjelmistokehitystämme ympäristössä, jollaista ei - kuten asiantuntijamme vaatimattomasti toteavat - Suomessa muualta löydy! Hae Muratan tuotekehitykseen sulautetun Linuxin suunnitteluun kesäksi 2019!


Etsimme kesäharjoittelijaa sulautetun Linuxin suunniteluun tuotekehitysyksikköömme Vantaalle kesäksi 2019. Tässä tehtävässä tulet osaksi tuotekehitystiimiämme, jonka vastuulla on tukea laboratorion sekä tuotannon testausjärjestelmien sulautetun ohjelmiston kehitystä. Harjoittelijanamme tehtävänäsi on tukea tiimiämme kehitteillä olevan testausympäristön kehityksessä. Kesääsi voi kuulua taustastasi ja osaamisestasi riippuen esimerkiksi yötestausjärjestelmän kehitystä tai testauksen automatisointia. Tulet osaksi 15 hengen asiantuntijatiimiä, johon kuuluu elektroniikka ja ohjelmistoalan ammattilaisia.


Kesätyö meillä sulautetun Linuxin parissa antaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja oppia lisää esimerkiksi ohjelmistokehityksestä. Olemme globaali markkinajohtaja alueellamme ja kehitämme ja valmistamme tuotteemme Suomessa, joten pääset näkemään millaista on kansainvälisen, jatkuvasti kasvavan ja kehittyvän yrityksen tuotekehitys ja millaisia tehtäviä voimme esimerkiksi tulevaisuudessa sinulle tarjota. Meillä työskennellessäsi tuot oman panoksesi yhteiskunnan kehittämiseen parantamalla esimerkiksi ajoturvallisuutta ja elämänlaatua tuotteidemme kautta.


Odotamme tehtävään hakevalta:  • Ohjelmisto- tai tietojenkäsittelytieteiden korkeakouluopintoja (esim. DI tai AMK-insinööri)  • Kokemusta ja/tai harrastuneisuutta ohjelmistokehityksestä.


  • Suomen ja englannin kielen taitoa.

Lisäksi arvostamme kokemusta joistakin seuraavista: Linux käyttöjärjestelmän ylläpito ja konfigurointi, Java, C/C++, Python tai tietokantarakenteiden tuntemus (SQL). Emme odota, että hallitset jo kaiken vaan, että olet innostunut juuri ohjelmistokehityksestä ja haluat kasvaa ja kehittyä kanssamme. Meillä tarvitaan hyvää ongelmanratkaisukykyä ja kokonaisuuksien hallintaa eikä siitäkään ole haittaa, jos olet idearikas ja valmis etsimään uusia tapoja tehdä ja toteuttaa. Viihdyt tiimimme kanssa, jos olet oppimishaluinen ja itsenäinen, mutta halukas työskentelemään myös ryhmässä ajoittain nopeatempoisessa ympäristössämme.


Kuulostaako tämä sinun kesätyöltäsi? Jätä meille hakemus!

Pääset mukaan hakuun jättämällä meille CV:n sekä lyhyen saatekirjeen, jossa kerrot miksi kiinnostuit tästä tehtävästä, viimeistään 28.2.2019. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa.


Jäitkö vielä miettimään jotakin? Lisätietoja tehtävästä antaa esimies Jani Taiminen sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)murata.com. Lue myös lisää Muratasta osoitteessa www.muratafinland.com