(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Sourcing and Material Management / kesätyö
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Oletko jo opiskellut muutaman vuoden ja olet pohtinut, että olisi hienoa löytää kesätöitä hankinnan tehtävissä? Koetko kansainvälisesti toimivan ja kasvavan yrityksen kiinnostavaksi kesätyöpaikaksi kasvattaa osaamistasi tulevaisuutta varten? Toisiko hieman erilainen teknologiateollisuuden yritys kesääsi särmää? Hae Muratalle hankintaan kesäksi!

Etsimme nyt kesäharjoittelijaa työskentelemään hankinnan ja materiaalihallinnan tehtävissä Vantaan Martinlaaksossa kesällä 2021. Tässä tehtävässä tulet osaksi ostajista ja hankintapäälliköistä koostuvaa Sourcing -tiimiämme, joka vastaa Muratalla Suomen toimipisteen hankinnoista ja hankintaprosesseista.

Tiimin tehtävänä on varmistaa ostettavien palveluiden ja materiaalien kustannustehokkuus sekä materiaalien oikea-aikainen saatavuus tuotantoon. Työpäiväsi voivat sisältää esimerkiksi epäsuorien materiaalien ja palveluiden tilaamista, ostotilauskannan seuranta- ja hallintatehtäviä, tilausten ja laskujen tarkastuksia ja niihin liittyvää selvitystyötä, sekä monia muita hankinnan avustavia tehtäviä taustastasi ja taitotasostasi riippuen. Mahdollisuuksien mukaan myös valittujen kehitysprojektien eteenpäinvienti yhdessä muiden osastojen kanssa voi kuulua tehtäviisi.

Kesätyö Muratan hankinnassa antaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittyä alan osaajana kokeneen tiimimme tukemana. Kartutat työkokemusta ja ymmärrystä kansainvälisen ja kasvavan yrityksen toimittajahallinnasta, operatiivisesta hankinnasta ja toimitusputkesta aitiopaikalta.

Odotamme tehtävään hakevalta:

  • 2+ vuotta soveltuvia teknisen tai kaupallisen alan korkeakouluopintoja
  • Hyvää englannin ja suomen kielen taitoa
  • Aiempaa kokemusta MS Office ohjelmien, erityisesti MS Excelin käytöstä
  • Omatoimista ja järjestelmällistä työskentelytapaa
  • Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Aikaisempi kokemus ERP/tuotannonohjausjärjestelmien (erityisesti LEAN) käytöstä katsotaan eduksi, kuten myös kokemus kehitystehtävien tai projektien vetämisestä.

Kesätyömme sopii sinulle, mikäli olet innostunut hankinnasta ja materiaalien hallinnasta ja erityisesti arvostamme, jos olet kiinnostunut juuri teknologia- ja teollisuusympäristön tuomista erityispiirteistä. Sovit tiimiimme, jos olet itseohjautuva ja itsenäisestä työskentelystä pitävä, mutta omaat myös hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, joilla saat asiat sujumaan ja edistymään.

Mikäli tämä kuulostaa sinun jutultasi, jätäthän meille ansioluettelosi ja lyhyen vapaamuotoisen saatekirjeen palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.2.2021. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan toukokuussa ja kestää 3-4kk:ta.

Jäitkö vielä miettimään jotakin? Lisätietoja tehtävästä antaa hankinnan esimies Topi Alanne mieluiten sähköpostilla topi.alanne@murata.com.

Lue lisää Muratasta osoitteessa www.muratafinland.com ja seuraa meitä LinkedInissä (Murata) Instagramissa (@muratafinland) ja Facebookissa (@MurataElectronics).