(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Sopimuskäsittelijä
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2019

Etsimme parhaillaan Espooseen Marketing & Services -liiketoiminta-alueen kesätyöntekijää osaksi Back Office, Contract Management -tiimiä

Kesätyön vastuualueesi käsittää seuraavat tehtävät

  • Maksuvälinesopimusten käsittely
  • Asiakaskontaktien hoitaminen sähköpostilla ja puhelimitse

Tehtävien kautta saat monipuolista kokemusta maksuvälineisiin liittyvistä prosesseista. Teet tiivistä yhteistyötä muiden tiimien kanssa varmistaen parhaan asiakaskokemuksen. Tehtävän sisältöä on mahdollista muokata hieman tehtävään valittavan osaajan mukaan.
 

Menestyksen avaimet kesätyöhön


Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

  • muutaman vuoden opinnot esimerkiksi kaupalliselta alalta
  • kokemus asiakaspalvelutyöstä
  • tehokkuus sekä kyky priorisoida työtehtäviä
  • erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä yhteistyökyky


#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa. 


Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintojen sekä aiemman työkokemuksen mukaan. Kesätyö ajoittuu toukokuun alusta elokuun loppuun. Kesätyön jälkeen voimme mahdollisesti keskustella myös syksyn tuntityöstä.


Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa face to face -haastattelu Espoossa.

Hae tehtävää viimeistään 17.2.2019.  Liitä mukaan saatekirje ja ansioluettelo.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.