(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Software developer
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Työnkuvasi 

Haemme kesäharjoittelijaa ajalle 13.5. - 13.9.2019 tai erikseen sovittavaksi ajaksi kaukolämpöliiketoiminnan käytössä olevan web-sovelluksen kehittämiseen, toteuttamiseen ja ylläpitoon. Lisäksi avustat käyttäjien koulutuksessa sekä ongelmien ratkaisemisessa. Tehtävässä arvostamme oma-aloitteellista ja analyyttista työotetta.

 

Tarjoamme sinulle 

Työ sisältää mielenkiintoisia haasteita muuttuvassa toimintaympäristössä sekä mahdollisuuden kehittää tietoteknistä osaamistasi monipuolisten tehtävien parissa.

 

Odotamme sinulta 

Odotamme sinulta vähintään toisen vuoden korkeakouluopintoja ohjelmoinnin tai sovelluskehityksen saralta. Omaat hyvät ryhmätyöskentely- ja kommunikointitaidot sekä osaat käsitellä tietokantoja, eivätkä termit HTML5, JQuery, Bootstrap, GitHub, T-SQL ja ColdFusion ole täysin tuntemattomia. MVC-arkkitehtuurin ymmärrys ja englannin kielen taito ovat eduksesi. Arvostamme tuntemusta tai kokemusta energiatoimialalta sekä halua oppia uusia työtapoja.

 

Kiinnostuitko? 

Hae tehtävää alla olevasta linkistä lähettämällä sähköinen hakemuksesi.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, otathan yhteyttä Juha Kiveen, +358 40 709 5424 tai juha.kivi@fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2019. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä.