(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija siltasuunnitteluun
Finnmap Infra Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Finnmap Infra on mukana luomassa tulevaisuuden yhdyskuntia ja liikenneverkkoja. Tavoitteenamme ovat toimivat, kustannustehokkaat ja ympäristöystävälliset väylä- ja aluesuunnitteluratkaisut. Suuntaamme myös maan alle; pohjarakennesuunnittelu kuuluu erityisosaamiseemme. Olemme helposti lähestyttävä, rautaisella kokemuksella terästetty ammattilaisjoukkue valmiina vastaamaan haasteisiin. Toimipisteemme sijaitsevat Pasilassa, Tampereella, Lahdessa, Kouvolassa ja Lohjalla.Kuulumme tekniseen konsultointiin ja suunnitteluun erikoistuneiden yritysten muodostamaan Solwers-konserniin.

Tutustu meihin osoitteessa www.finnmap-infra.fi ja www.solwers.fi.

Haemme nyt Finnmap Infralle uuteen Tampereen huipputiimiin

KESÄHARJOITTELIJAA SILTASUUNNITTELUUN

Olet etsimämme kesäharjoittelija, jos opiskelet rakennustekniikan diplomi-insinööriksi tai insinööriksi ja olet jo pitkällä opinnoissasi. Sinulla on opintoja betonitekniikasta, betonirakenteiden suunnittelusta ja tietomallintamisesta, etkä pelkää tarttua isoihin, jopa sillan kokoisiin haasteisiin. Aikaisempi suunnittelukokemus, kokemus FEM-laskennasta ja parametrisestä tietomallintamisesta lasketaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen uusiin tehtäviisi kokeneiden ammattilaistemme johdolla, mielenkiintoisia tehtäviä merkittävissä infraprojekteissa yhteisöllisessä ja vuorovaikutteisessa työilmapiirissä sekä kehittymismahdollisuuksia vakaassa tulevaisuuteen katsovassa kotimaisessa yrityksessä, joka on osa kasvavaa Solwers-konsernia. Tampereen toimistolla pääset mukaan rakentamaan kokonaan uuden toimipisteen työskentely-ympäristöä ja toimintakulttuuria. Meillä on joustavat työajat ja kilpailukykyiset edut.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden yhteiskuntaa sekä Finnmap Infran menestystarinaa!

Odotamme jo kovalla innolla uusia jäseniä tiimiimme, joten täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja opintorekisteriotteen kanssa 29.2.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@solwers.fi (kirjoita viestikenttään: Finnmap Infra, kesäharjoittelija siltasuunnitteluun). Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikön päällikkö Juha Jalonen, juha.jalonen@finnmap-infra.fi, puh. 050 341 5527.