Kesäharjoittelija, Service Specialist, Contracts and Market Messaging
Fortum Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa Market Messaging -tiimiin ajalle 15.5. - 15.9.2021.

Sähkön tiedonvaihdon tiimin vastuulla on Fortum Marketsin ja Kotimaan Energian tiedonvaihto. Tehtävänämme on tuottaa luotettavaa, laadukasta ja oikea-aikaista palvelua ulkoisille- ja sisäisille asiakkaille sekä muille markkinaosapuolille. Toimimme asiantuntijana palveluiden toimitusprosesseissa, sähkömarkkinan menettelytavoissa sekä asiakkuuksiin liittyvien asiakaspalautteiden hoidossa.

Työhösi kuuluu myyjälle saapuvien ja lähtevien Prodat-sanomien sekä niihin liittyvien muiden tehtävien hallinta. Tehtäväsi koostuvat sanomien valvonnasta ja niihin liittyvistä tehtävistä sekä sähköpostien selvittämisestä ja erilaisista sähkösopimuksiin liittyvistä selvitystehtävistä. Työssäsi tulet olemaan yhteydessä asiakkaisiin sekä muihin sähkömarkkinatoimijoihin puhelimen ja sähköpostin välityksellä

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia haasteita muuttuvassa toimintaympäristössä, nykyaikaiset työvälineet sekä ammattitaitoiset ja motivoituneet työkaverit. Lisäksi saat mahdollisuuden perehtyä myyntitiedonvaihdon työvaiheisiin ja tehtäviin.

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa

Odotamme sinulta

Arvostamme tarkkaa ja tunnollista työotetta, hyvää paineensietokykyä sekä kykyä omaksua uusia järjestelmiä nopeasti. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on positiivinen ja rutiineja pelkäämätön asenne, olet sitoutunut ja oma-aloitteinen ja sinulla on myös asiakaslähtöinen ajattelutapa ja kyky hahmottaa kokonaisuuksia auttaa sinua menestymään tehtävässä.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä  ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Jos haluat lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä Monika Lindbergiin, + 358 50 452 9221 tai monika.lindberg@fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.1.2021. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1405796
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: Monika Lindberg, + 358 50 452 9221 tai monika.lindberg@fortum.com