(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Säteilyvalvoja/Säteilysuojeluavustaja
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme säteilysuojeluryhmään säteilyvalvojia (13 hlö) ja säteilysuojeluavustajia (12 hlö). Säteilyvalvojan tehtävät pitävät sisällään laitoksella tehtäviä säteilymittauksia, säteilysuojelusuunnittelua sekä työryhmien opastamista. Säteilysuojeluavustajan tehtävät pitävät sisällään säteilysuojauksien rakentamista, suojavarustehuoltoa ja säteilymittauksia. Noin viisi säteilyvalvojan paikkaa pyritään täyttämään jo toukokuussa tai kesäkuun alusta ja työt jatkuvat vuosihuoltojen loppuun saakka. Loput säteilyvalvojien ja säteilysuojeluavustajien työt keskittyvät voimalaitoksen vuosihuoltoihin ja työjaksot alkavat 20.7.2020 tai sopimuksen mukaan. Myös nämä työjaksot jatkuvat vuosihuoltojen loppuun saakka noin lokakuun puoleen väliin. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä tutustumaan käytännön ydinvoimalatyöskentelyyn ammatti- ja työympäristöharjoittelun näkökulmasta. 

 

Odotamme sinulta

Säteilyvalvojan tehtävään edellytämme aikaisempaa laitostuntemusta sekä työkokemusta säteilyvalvonnan parissa. Säteilysuojeluavustajien tehtävään parhaat edellytykset antavat tekniikan alan opiskelut. Molempiin tehtäviin odotamme innostunutta ja työtä pelkäämätöntä otetta. Ydinvoima- tai voimalaitosalan opiskelut sekä alaan liittyvät suoritetut kurssit katsotaan eduksi. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Miska Hirvelään +358 400 936745, miska.hirvela@fortum.com tai Timo Kontioon +358 10 455 3914, timo.kontio@fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumausainetestauksen.