Kesäharjoittelija, Säteilyturvallisuusasiat
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi

Haemme Espoon Keilalahteen säteilyturvallisuus ja ympäristö -ryhmään kesätyöntekijää ajalle 15.5.–15.9.2021 tai erikseen sovittavaksi ajaksi. Tehtäväsi liittyvät Loviisan voimalaitoksen ympäristön ilmanäytteenkerääjien sijoituspaikkojen teoreettiseen arviointiin päästöjen leviäminen huomioiden, tai muuhun säteilyturvallisuuteen liittyvään aiheeseen. Työn tuloksista kirjoitetaan raportti.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä ydinvoimalaitoksen säteilyturvallisuuteen liittyvän työn parissa. Pääset tutustumaan säteilyturvallisuusryhmän toimintaan ja oppimaan uusia asioita.

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.


Odotamme sinulta

Sinulla on takanasi vähintään muutaman vuoden yliopistotasoiset opinnot, jotka liittyvät soveltuvalla tavalla fysiikkaan, säteilyyn tai ydinvoimaan. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta viihdyt myös tiimissä. Tehtävä edellyttää hyvää kirjallista esitystapaa, jonka lisäksi arvostamme kokemusta raportoinnista. Edellytämme, että hallitset Windows-ympäristön ja tunnet Office-ohjelmistot. Ohjelmointikokemus on eduksi.


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa 27.-29.1.2021 Reko Rantamäki, reko.rantamaki@fortum.com, +358 40 829 7587. Viimeinen hakupäivä on 31.1.2021. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä jaterveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1405928
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: Reko Rantamäki, reko.rantamaki@fortum.com, +358 40 829 7587 (27.-29.1.2021)