Kesäharjoittelija, Säteilysuojelu
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi

Haemme säteilysuojeluryhmään kesäharjoitteluun säteilyvalvojia ja säteilysuojeluavustajia. Säteilyvalvojan tehtävät pitävät sisällään laitoksella tehtäviä säteilymittauksia, säteilysuojelusuunnittelua sekä työryhmien opastamista. Säteilysuojeluavustajan tehtävät pitävät sisällään säteilysuojauksien rakentamista, suojavarustehuoltoa ja säteilymittauksia. Noin viisi säteilyvalvojan paikkaa pyritään täyttämään jo toukokuussa tai kesäkuun alusta ja työt jatkuvat vuosihuoltojen loppuun saakka. Loput säteilyvalvojien ja säteilysuojeluavustajien työt keskittyvät voimalaitoksen vuosihuoltoihin ja työjaksot alkavat elokuun alkupuolella tai sopimuksen mukaan. Myös nämä työjaksot jatkuvat vuosihuoltojen loppuun saakka noin syyskuun loppuun.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä tutustumaan käytännön ydinvoimalatyöskentelyyn ammatti- tai työympäristöharjoittelun puitteissa.

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

 

Odotamme sinulta

Säteilyvalvojan tehtävän edellytyksenä on aikaisempi laitostuntemus sekä työskentely säteilyvalvonnan parissa. Säteilysuojeluavustajien paikkaan parhaat edellytykset antaa tekniikan alan opiskelu. Opiskelu ydinvoima- tai voimalaitosalalla tai alaan liittyvät suoritetut kurssit ovat eduksi. Molempiin tehtäviin innostunut ja työtä pelkäämätön ote katsotaan eduksi.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Miska Hirvelä +358 40 093 6745, miska.hirvela@fortum.com tai Timo Kontio +358 10 455 3914, timo.kontio@fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2021. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot