(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Satamalogistiikan päiväoperaattori
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2018

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Porvoon  jalostamon satamalogistiikkaan

Kesäharjoittelijaa päiväoperaattorin tehtäviin.

Tehtäviisi kuuluvat mm. työlupien hallinnointi, erilaiset mekaaniset huolto- ja ylläpitotehtävät, laitteiden tyhjentäminen ja eristäminen. Lisäksi autat tarvittaessa vuoroja tuotantotöissä.

Odotamme sinulta meneillään olevia, tehtävään soveltuvia opintoja. Arvostamme aktiivista työskentelyotetta ja hyvää työmoraalia, sekä B-ajokorttia.

Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön ja vaihtelevat työtehtävät Suomen lastimäärien mukaan suurimmassa satamassa.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Neste järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Hakuaika päättyy 28.2.2018.

Liitä hakemukseesi ansioluettelo, opintorekisteriote ja saatekirje.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.