Kesäharjoittelija, Sähkötyönjohtaja
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Summer Energy -kesätyökampanjamme on käynnistynyt jälleen ja haemme uusia työkavereita kesälle 2022! Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävääsi, ja lisäksi tutustut ja saat tukea muilta kesätyöntekijöiltämme. Hae meille ja ota aktiivinen rooli puhtaamman maailman puolesta! Summer Energy - lue mitä viime kesän harjoittelijat ajattelivat kesästään.

Työnkuvasi

Haemme sähkötyönjohtajaharjoittelijaa Loviisan voimalaitoksen sähkökunnossapitoryhmään ajalle 2.5.-30.9.2022 tai erikseen sovittavaksi ajankohdaksi. Sähkökunnossapitoryhmä vastaa voimalaitoksen sähköjärjestelmien kunnossapidosta. Tulet toimimaan muiden sähkötyönjohtajien ohjauksessa ja työtehtäviisi kuuluu sähkölaitteiden määräaikaishuolto- ja korjaustöiden työnjohdolliset tehtävät voimalaitosympäristössä.

Miksi valita meidät?

Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia. 

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja merkityksellisen ympäristön kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi. Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta sähköalan (ammattikorkeakoulu tai yliopisto) opintoja sekä kiinnostusta hankkimaan työkokemusta sähköalalta. Olet työskentelytavoiltasi yhteistyökykyinen, tarkka ja huolellinen. Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Laitosympäristössä edellytämme vähintään 18 vuoden ikää.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi 31.01.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Urpo Nevalainen: +358 10 455 3453, urpo.nevalainen@fortum.com. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme nuhteetonta taustaa, hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot