Kesäharjoittelija, Sähkösuunnittelu
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi     

Haemme kesäharjoittelijaa Loviisan voimalaitoksen Kunnossapitotekniikkayksikön sähkösuunnittelujaokseen ajalle 3.5.-31.8.2021 tai erikseen sovittavaksi ajankohdaksi. Sähkösuunnittelun vastuulle kuuluvat prosessi- ja rakennussähköistyssuunnittelu sekä erilaiset projektitehtävät. Pääset mukaan suunnittelutehtäviin ja työnkuvaasi kuuluvat myös muut suunnittelun avustavat tehtävät, jossa toimit kesälomasijaisena.   

Tarjoamme sinulle                    

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia suunnittelutehtäviä ydinvoimalaitoksellamme. Pääset kehittämään ammattitaitoasi ja syventämään osaamistasi.                         

Odotamme sinulta                    

Odotamme hakijalta sähkötekniikan alan tai muun soveltuvan tekniikan alan opintoja. Luonteeltasi olet pitkäjänteinen, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen. Edellytämme lisäksi hyvää suomen kielen ja kohtuullista englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Laitosympäristössä edellytämme vähintään 18 vuoden ikää.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Juha Eriksson, +358 10 455 3433 tai juha.eriksson(at)fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.1.2021. Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1408028
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Loviisa
  • Lisätietoja antaa: Juha Eriksson, +358 10 455 3433 tai juha.eriksson@fortum.com