(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Sähkösuunnittelu
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa Loviisan voimalaitoksen Kunnossapitotekniikkayksikön sähkösuunnittelujaokseen ajalle 4.5.-31.8.2020 tai erikseen sovittavalle ajankohdalle. Sähkösuunnittelun vastuulle kuuluvat prosessi- ja rakennussähköistyssuunnittelu sekä erilaiset projektitehtävät. Pääset mukaan suunnittelutehtäviin ja työnkuvaasi kuuluvat myös muut suunnittelun avustavat tehtävät, jossa toimit kesälomasijaisena. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia suunnittelutehtäviä ydinvoimalaitoksellamme. Pääset kehittämään ammattitaitoasi ja syventämään osaamistasi. 

 

Odotamme sinulta

Odotamme hakijalta sähkötekniikan alan tai muun soveltuvan tekniikan alan opintoja. Luonteeltasi olet pitkäjänteinen, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen. Edellytämme lisäksi hyvää suomen kielen ja kohtuullista englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Laitosympäristössä edellytämme 18 vuoden ikää. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Juha Eriksson +358 10 455 3433 tai juha.eriksson@fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.1.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.