(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Sähkökunnossapito
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoitteluun sähköasentajia ja työnjohtajaa ajalle 4.5.-30.9.2020 tai erikseen sovittavaksi ajaksi Loviisan voimalaitoksen sähkökunnossapitoryhmään, joka vastaa voimalaitoksen sähköjärjestelmien kunnossapidosta. Työ kestää maksimissaan 4 kuukautta. Tehtäviisi kuuluu sähkölaitteiden määräaikaishuolto- ja korjaustyöt. 

 

Tarjoamme sinulle

Pääset työskentelemään haastavassa toimintaympäristössä osana dynaamista ja osaavaa organisaatiotamme. Tehtävässä pääset kehittämään taitojasi sekä osaamistasi sähkökunnossapidossa. 

 

Odotamme sinulta

Sinulla on aikaisempaa kokemusta sekä opintotaustaa sähköalalta. Olet työskentelytavoiltasi tarkka ja huolellinen. Englannin kielitaito katsotaan eduksi. Laitosympäristössä edellytämme 18 vuoden ikää. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, otathan yhteyttä Mauri Puustiseen, mauri.puustinen(at)fortum.com tai puh +358 10 455 3420. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.