Kesäharjoittelija, Sähköasentaja
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Summer Energy -kesätyökampanjamme on käynnistynyt jälleen ja haemme uusia työkavereita kesälle 2022! Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävääsi, ja lisäksi tutustut ja saat tukea muilta kesätyöntekijöiltämme. Hae meille ja ota aktiivinen rooli puhtaamman maailman puolesta! Summer Energy - lue mitä viime kesän harjoittelijat ajattelivat kesästään.

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoitteluun sähköasentajia Loviisan voimalaitoksen sähkökunnossapitoryhmään ajalle 2.5.-30.9.2022 tai erikseen sovittavaksi ajankohdaksi. Sähkökunnossapitoryhmä vastaa voimalaitoksen sähköjärjestelmien kunnossapidosta. Työtehtäviisi kuuluu sähkölaitteiden määräaikaishuolto- ja korjaustyöt voimalaitosympäristössä. 

Miksi valita meidät?

Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia. 

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja merkityksellisen ympäristön kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi. Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta sähköalan opintoja sekä kiinnostusta hankkimaan työkokemusta sähköalalta. Olet työskentelytavoiltasi yhteistyökykyinen, tarkka ja huolellinen. Englannin kielen taito katsotaan eduksi. Laitosympäristössä edellytämme vähintään 18 vuoden ikää.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi 31.01.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Urpo Nevalainen, +358 10 455 3453 tai sähköpostitse urpo.nevalainen@fortum.com.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-lokakuulle ja toivomme, että pystyt työskentelemään voimalaitosten vuosihuoltojen loppuun saakka. 

 Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme nuhteetonta taustaa, hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1546673
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Energia-ala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Loviisa
  • Lisätietoja antaa: Urpo Nevalainen, +358 10 455 3453 tai sähköpostitse urpo.nevalainen@fortum.com