(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Sähköasentaja
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2019

Etsimme parhaillaan Naantalin jalostamolle kesätyöntekijää osaksi Omaisuudenhallinnan sähköryhmää

Työtehtäväsi kesän aikana

Kesätyön vastuualueesi käsittää jalostamon sähkölaitteisiin ja sähkönjakelujärjestelmiin liittyviä asennus-, korjaus- ja ennakkohuoltotöitä.

Tehtävien kautta saat kokemusta prosessiteollisuuden sähkönjakelu laitteistoista ja pääset mukaan ennakkohuolto- ja kunnossapitotehtäviin. Teet tiivistä yhteistyötä omaisuudenhallinnan muiden ryhmien ja tuotannon kanssa.

Tehtävän sisältöä on mahdollista muokata hieman tehtävään valittavan osaajan mukaan.

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

  • Sähköasentajan koulutus

  • Työkokemusta teollisuuden sähköasennuksista

  • Halua oppia uutta

Arvostamme myös

  • Huolellisuutta

  • Aktiivisuutta

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa.

Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.

Kesätyö ajoittuu 6.5 - 30.8.2019.

Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelut Naantalissa.

Hae tehtävää viimeistään 17.2.2019.  Liitä mukaan saatekirje ja ansioluettelo.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä voidaan tehdä tämän suostumuksella turvallisuusselvitys. Yhtiö järjestää ilmaisia kuljetuksia Naantalin jalostamolle.