(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Sähköasentaja
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Porvoon ja Naantalin jalostamot muodostavat yhdessä Nesteen Suomen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Naantalin jalostamolle

Kesäharjoittelijoita sähköasentajan tehtäviin.

Tehtävässä toimit sähköasentajana kunnossapito-osaston sähkökorjaamolla ja suoritat jalostamon sähkölaitteisiin ja sähkönjakelujärjestelmiin liittyviä asennus-, korjaus- ja ennakkohuoltotöitä.

Odotamme sinulta vähintään 18 vuoden ikää sekä vähintään kahden vuoden opintoja sähköalalta. Aiempi kokemus teollisuuden sähköasennuksista katsotaan eduksi. Arvostamme huolellisuutta, aktiivisuutta ja halua oppia uutta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua suuren teollisuuslaitoksen sähkönjakelulaitteistoon ja sen ennakkohuolto- ja kunnossapitotehtäviin.

Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Yhtiö järjestää ilmaisia työmatkakuljetuksia Naantalin jalostamolle.

Hakuaika päättyy 28.2.2018.

Liitä hakemukseesi saatekirje, ansioluettelo ja opintorekisteriote.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.