Kesäharjoittelija, Sähkö
Neste Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Kesäharjoittelija, Sähkö


Nesteen kesäharjoittelijahaku on käynnissä! Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä osana monipuolista sähkösuunnittelutiimiä. Mikäli sinulla on motivaatiota nähdä sähköalan opintoja käytännössä ja kerätä samalla arvokasta työkokemusta opintojesi ohelle, niin voisit hyvinkin olla hakemamme henkilö!

Työtehtäväsi kesän aikana

Keskeisimmät tehtäväsi kesän aikana ovat

  • Suunnittelun tekniset dokumentointitehtävät 
  • Spesifikaatio-/suunnitteluohjeiden päivityksissä avustaminen
  • Mahdolliset pienimuotoiset suunnittelun avustustehtävät

Tehtävien kautta saat kokemusta sähkösuunnittelusta ja pääset seuraamaan sähkösuunniteluprojektien eri vaiheita. Teet tiivistä yhteistyötä sähkösuunnittelijoiden ja spesialistien kanssa ja olet apuna projektien suunnittelutehtävien tai suunnittelua tukevien toimintojen parissa. Hyvällä työmotivaatiolla ja asioiden omaksumiskyvyllä on positiivinen myötävaikutus, mikäli meillä on tulevaisuudessa tarvetta osa-aikaisille työntekijöille tai vakituisiin työsuhteisiin.

Menestyksen avaimet


Olet motivoitunut oppimaan uutta, ja viihdyt joukossa, jossa turvallisuus, vastuullisuus ja ammattimaisuus ovat työn kantavia voimia.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

  • Sähkötekniikan, energiatekniikka (tai vastaava) AMK tai DI- koulutusohjelma tai juuri valmistunut
  • Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen

Arvostamme myös

  • Aiempaa kokemusta prosessiteollisuudesta
  • Aiempaa kokemusta sähkösuunnittelusta tai sähköasennuksista
  • Aiempaa kokemusta sähkösuunnitteluohjelmistoista

Meille on tärkeää, että kesäharjoittelusi tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Tarjoamme harjoittelijoillemme kattavan perehdytyksen kesän alussa. 


Kesän aikana saat verkostoitua ja tehdä yhteistyötä sekä muiden kesäharjoittelijoiden että Nesteen omien osaajien kanssa. Saat tilaisuuksia tutustua Nesteeseen yrityksenä ja meillä olevaan osaamiseen ja tuoda myös oman äänesi kuuluviin. Jos välittäminen, yhteistyö ja rohkeus ovat myös sinun arvojasi, voit hyvinkin olla seuraava harjoittelijamme.


Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta kanssamme!


Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.

 
Kesätyö ajoittuu ajalle 2.5.2022-31.8.2022.

Kesätyön valintaprosessiin voi kuulua alkuvaiheessa mahdollinen video- tai puhelin- haastattelu, sekä henkilökohtainen haastattelu Porvoon Kilpilahdessa. Osa haastatteluista voidaan mahdollisesti järjestää tilanteen niin vaatiessa etäyhteyksin.


Hae tehtävää viimeistään 6.2.2022 Nesteen verkkosivujen rekrytointiportaalista.

Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo. Vain järjestelmän kautta vastaanotetut hakemukset ja liitteet ovat mukana kesän rekrytointiprosessissa. Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia tai liitteitä ei ole mahdollista käsitellä.

Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi vastata tiedusteluihin puhelimitse. Rekrytointiprosessiin liittyvät yleiset kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com. Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin löytyvät urasivuiltamme FAQ-osiosta


Jos sinut valitaan tehtävään, pyydämme sinua käymään Nesteen terveystarkastuksessa, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Joihinkin tehtäviin liittyy myös suostumuksellasi tehty turvallisuusselvitys. Opastamme näissä tarpeen mukaan. Mikäli voimassa olisi etätyösuositus alkavan kesäharjoittelujakson aikana, saat lisätietoa esimieheltäsi.

Menestyksemme alkaa sinusta.

Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4800 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Menestyksemme perustuu ihmisiin. Työntekijämme ovat liikkeellepaneva voima, Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa.

Me Nesteellä kunnioitamme kaikkien ihmisten arvoa yksilöinä. Arvojemme mukaisesti meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa ja oikeus olla oma itsensä. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan. Kuten arvommekin sen kertovat: Me välitämme, Me olemme rohkeita, Me teemme yhteistyötä. Loppupeleissä ihmiset tekevät yrityksen. Me olemme Neste.

Nesteen strategia on ”nopeammin, rohkeammin ja yhdessä”. Se perustuu ymmärrykseen siitä, ettei ilmastonmuutoksen torjunnassa tai jätemuoviongelman ratkaisemisessa ole aikaa hukattavaksi. Onnistuminen edellyttää toimintaa, uusien ratkaisujen innovointia ja niiden toteuttamista nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan ennen – yhdessä.

Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi. Vuonna 2021 Neste valittiin maailman neljänneksi vastuullisimmaksi yritykseksi Global 100 -listalla.

Katso lisää sivuiltamme neste.com.

 

 

 

 

 
 
 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot