(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, S&A Laadunvalvonta ja suunnittelu
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa sähkö- ja automaatio laadunvalvontaan Loviisan voimalaitoksen laadunvalvontaryhmään (LTQ) aikavälille 25.5. – 30.10.2020 erikseen sovittavaksi ajaksi. LTQ vastaa laitoksella tehtävistä laadunvalvontatarkastuksista. Näitä ovat esimerkiksi turvallisuusluokiteltujen järjestelmien muutostöiden asennustarkastukset, laitteiden vastaanottotarkastukset ja suunnitelmien tarkastukset. Työssä saatat avustaa myös sähkösuunnittelun tehtävissä. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän erilaisten tarkastusten parissa sekä mahdollisuuden tutustua ydinvoimalaitoksen komponentteihin ja järjestelmiin. Sähkösuunnittelussa pääset tutustumaan suunnitteluprosesseihin ydinvoimalaitoksella. 

 

Odotamme sinulta

Koulutustaustaltasi olet sähkö- tai automaatioalan AMK- tai yliopisto-opinnoissa vähintään kolmannen vuosikurssin opiskelija. Aikaisempi kokemus teollisuudesta tai sähkö-/automaatiojärjestelmien asennuksista ja suunnittelusta katsotaan eduksi. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoa tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Markku Heijariin, markku.heijari@fortum.com, puh. +358 50 4553455 tai Jussi Järvelään, jussi.jarvela@fortum.com, puh. +358 50 4543009. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.1.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.