(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Reskontra
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi

Haemme Espoon Keilalahteen Fortumin Consumer Solutions divisioonan reskontratiimiin kesätyöntekijää. Reskontrahoitajan toimenkuvaan kuuluu saapuvan maksuliikenneaineiston käsittely, tiliöinti ja päivän täsmäytys. Kohdistumattomien/viitteettömien suoritusten käsittely, selvittely sekä tilastointi. Toimen hoitamiseen kuuluu myös maksuliikenteeseen liittyvien sähköpostien käsittely sekä asiakaskontaktien hoito puhelimitse. Kesätyön kesto on 3.5 -31.8.2021 tai muu sovittava aika.

 

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisia haasteita muuttuvassa toimintaympäristössä, nykyaikaiset työvälineet ja viihtyisät toimitilat. Pääset perehtymään jokapäiväiseen reskontratoimintaan mukavan ja ammattitaitoisen tiimin jäsenenä.

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

 

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta kaupallisen alan korkeakouluopintoja, suomenkielen lisäksi hyvää suullista ja kirjallista englannin sekä ruotsinkielen taitoja ja hallitset MS-Office työkaluja, erityisesti Excelin käytön. Tehtävä vaatii numerotarkkuutta, pitkäjänteisyyttä ja huolellista työskentelyotetta. Olet asiakaspalveluhenkinen ja osaat toimia hektisessä työympäristössä.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Maria Lehtinen, maria.lehtinen@fortum.com tai +358 50 366 0899 11.-15.1.2021 klo. 12.00-15.00. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.1.2021. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.