Kesäharjoittelija, Reaktorifysiikka
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa reaktorifysiikkaryhmään Espooseen Keilalahteen. Osallistut Loviisan ydinvoimalaitoksen polttoainelatausten suunnitteluun, reaktorisydämen laskentaan ja valvontaan liittyviin tehtäviin. Työ tehdään pääosin Linux-ympäristössä. Kesätyön kesto on noin 3-4 kk ajoittuen toukokuusta syyskuuhun, tarkempi kesto ja ajankohta sovitaan erikseen tehtävään valitun henkilön kanssa. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä sekä mahdollisuuden tutustua ydinvoima-alaan tarkemmin. Työskentelet osana ammattitaitoista ja kannustavaa ryhmää, joka mahdollistaa hyvin uusien asioiden oppimisen. 

 

Odotamme sinulta

Olet vähintään 3. vuoden ylempi korkeakouluopiskelija esim. fysiikan, matematiikan tai energiatekniikan alalta. Olet yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen. Ohjelmointikokemus, englannin kielen taito ja aiempi työskentely Linux-ympäristössä ovat eduksi tehtävässä suoriutumisen kannalta. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Jaakko Kuopanporttiin, + 358 40 160 4527 tai jaakko.kuopanportti@fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot