(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Rakennusteknisten töiden valvoja
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Porvoon jalostamon omaisuudenhallintaan

Kesäharjoittelijaa rakennusteknisten töiden valvojan tehtäviin.

Tehtävässä organisoit ja valvot Porvoon tuotantolaitosten tuotannollisen infran rakennusteknisiä sekä maalaus- ja pintakäsittelytöitä. Monipuoliset työtehtävät vaihtelevat kaivuu- ja maansiirtotöistä aina prosessiuunien teknisiin muurauksiin.

Odotamme sinulta vähintään vuoden opintoja soveltuvalta tekniseltä alalta. Hallitset rakennusteknisten piirustusten lukemisen ja Microsoft Office -ohjelmat. Aikaisempi rakennustöiden suunnittelu- ja työnjohtokokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle haastavia ja monipuolisia työtehtäviä tekniikaltaan ainutlaatuisessa tuotantolaitoksessa. Lisäksi tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä kehittymään itsenäisen ja vastuullisen tehtävän parissa.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Yhtiö järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Hakuaika päättyy 28.2.2018. Liitä hakemukseesi ansioluettelo, opintorekisteriote ja saatekirje.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennes