Kesäharjoittelija, Rakennussuunnittelu
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Summer Energy -kesätyökampanjamme on käynnistynyt jälleen ja haemme uusia työkavereita kesälle 2022! Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävääsi, ja lisäksi tutustut ja saat tukea muilta kesätyöntekijöiltämme. Hae meille ja ota aktiivinen rooli puhtaamman maailman puolesta! Summer Energy - lue mitä viime kesän harjoittelijat ajattelivat kesästään.

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa rakennussuunnitteluun ajalle 2.5.2022-30.9.2022 Loviisan voimalaitoksen kunnossapitotekniikka-yksikön Aluekunnossapidon Kiinteistöt ja rakennuttaminen -jaokseen. Jaos vastaa laitoksen kiinteistöhallinnasta, rakenteisiin ja rakennuksiin liittyvästä suunnittelusta ja valvonnasta sekä rakennuttamisesta. Jaoksessa on ammattilaisia rakentamisen eri tekniikan aloilta.

Miksi valita meidät?

Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia. 

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja merkityksellisen ympäristön kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi. Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Odotamme sinulta

Opiskelet esimerkiksi rakennustekniikkaa ammattikorkeakoulussa, teknillisessä yliopistossa tai korkeakoulussa. Olet suorittanut valtaosan perusopinnoistasi ja olet vähintään toisen vuosikurssin opiskelija. Toivomme, että pystyt työskentelemään tiimissämme vuosihuollon loppuun eli syyskuun loppupuolelle saakka.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 31.1.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antavat Aki Mattila, 010 45 53520 tai sähköpostitse aki.mattila@fortum.com ja Timo Nissinen, 010 45 53690 tai sähköpostitse timo.j.nissinen@fortum.com.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa rekrytoivan esihenkilön henkilökohtainen tapaaminen. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme nuhteetonta taustaa, hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547813
  • Tehtäväalue: Energia-ala, Tekninen suunnittelu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Loviisa
  • Lisätietoja antaa: Aki Mattila, 010 45 53520 tai sähköpostitse aki.mattila@fortum.com ja Timo Nissinen, 010 45 53690 tai sähköpostitse timo.j.nissinen@fortum.com