Kesäharjoittelija, Rakennussuunnittelu
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa rakennussuunnitteluun Loviisan voimalaitoksen Kunnossapitotekniikka-yksikön Aluekunnossapitoryhmään kuuluvaan Kiinteistöt ja rakennuttaminen -jaokseen ajalle 3.5.-30.9.2021 tai erikseen sovittavaksi ajankohdaksi. Jaos vastaa laitoksen kiinteistöhallinnasta, rakenteisiin ja rakennuksiin liittyvästä suunnittelusta sekä rakennuttamisesta. Jaoksessa on ammattilaisia rakentamisen eri tekniikan aloilta.

 

Tarjoamme sinulle

Kesäharjoittelijana pääset tutustumaan monipuolisesti ydinvoimalaitoksen rakennusteknisiin suunnittelu- ja valvontatöihin. Lisäksi saat kokemusta voimalaitoksen kunnossapitomenettelyistä, työnhallintajärjestelmistä sekä pääset tutustumaan tietysti itse voimalaitokseen.

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme - uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus - luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

 

Odotamme sinulta

Opiskelet esimerkiksi rakennus- tai kiinteistötekniikkaa ammattikorkeakoulussa, teknillisessä yliopistossa tai korkeakoulussa. Olet suorittanut valtaosan perusopinnoistasi ja olet vähintään toisen vuosikurssin opiskelija. Toivomme, että pystyt työskentelemään tiimissämme vuosihuollon loppuun eli syyskuun loppupuolelle saakka.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Aki Mattila, +358 10 455 3520 tai Timo Nissinen, +358 10 455 3690, arkisin klo 9:00-14:00 välillä. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.1.2021. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot