(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Rakennussuunnittelu
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa 4.5.-30.9.2020 väliselle ajalle Loviisan voimalaitoksen kunnossapitotekniikka-yksikköön kuuluvaan Kiinteistöt ja rakennuttaminen jaokseen. Jaos vastaa laitoksen kiinteistöhallinnasta ja rakenteisiin ja rakennuksiin liittyvästä suunnittelusta ja rakennuttamisesta. Jaoksessa on ammattilaisia rakentamisen ja talotekniikan (TATE) alueilta.

Tehtävässäsi tutustut jaoksen rakennussuunnittelijoiden tehtäviin, avustat heitä kesälomakauden aikana ja tehtävään perehdyttyäsi toimit tarvittaessa heidän sijaisenaan. Harjoittelujaksollasi osallistut esimerkiksi voimalaitoksen rakennusten saneeraussuunnitteluun, toimit alueella tehtävien rakennusprojektien avustavissa tehtävissä ja valvonnassa sekä koostat suunnitteluaineistoja. Loppukesään sijoittuvan vuosihuollon aikana osallistut vuosihuoltotöiden seurantaan ja valvontaan kesän aikana määriteltävällä tehtäväalueella.

 

Tarjoamme sinulle

Kesäharjoittelijana pääset tutustumaan monipuolisesti ydinvoimalaitoksen rakennusteknisiin suunnittelu- sekä valvontatöihin. Tutustut työssäsi voimalaitoksen kunnossapitomenettelyihin, työnhallintajärjestelmiin sekä tietysti itse voimalaitokseen. Tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään sekä työskentelet innostuneessa ja asiantuntevassa tiimissä.

 

Odotamme sinulta

Opiskelet esimerkiksi rakennus-, kiinteistötekniikkaa teknillisessä yliopistossa, korkeakoulussa tai ammattikorkeakoulussa. Olet suorittanut valtaosan perusopinnoistasi ja olet vähintään toisen vuosikurssin opiskelija. Toivomme, että pystyt työskentelemään tiimissämme vuosihuollon loppuun eli syyskuun loppupuolelle saakka.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antavat Aki Mattila, +358 10 455 3520 ja Timo Nissinen +358 10 455 3690, arkisin klo 9:00-14:00 välillä. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.1.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.