Kesäharjoittelija, Radiokemia
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Summer Energy -kesätyökampanjamme on käynnistynyt jälleen ja haemme uusia työkavereita kesälle 2022! Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävääsi, ja lisäksi tutustut ja saat tukea muilta kesätyöntekijöiltämme. Hae meille ja ota aktiivinen rooli puhtaamman maailman puolesta! Summer Energy - lue mitä viime kesän harjoittelijat ajattelivat kesästään.

Työnkuvasi

Haemme kahta kesäharjoittelijaa Loviisan voimalaitokselle radiokemian jaokseen. Tarvitsemme työpanostasi 16.5.-16.10.2022, mutta myös muut ajankohdat ovat sovittavissa. Työtehtäviisi kuuluvat voimalaitoksen aktiivisuusseurantaan liittyvät näytteenotot (vesi, kaasu), näytteiden esikäsittely, analyysit (gamma, myöhemmässä vaiheessa myös alfa ja beeta), gammaspektrien käsittely ja tulkinta, tulosten laskenta ja syöttäminen tietojärjestelmään sekä raportointi. Alkukesän työskentelet laboratoriossa kesälomasijaisena ja loppukesän/syksyn vuoronvahvistuksena voimalaitoksen vuosihuoltojen ajan.

 Miksi valita meidät?

Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia.

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja merkityksellisen ympäristön kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi. Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua ydinvoimalaitoksen laboratorion monipuoliseen toimintaan ja radioaktiivisuusmittauksiin. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtäviin. Lisäksi opinto-alastasi ja työkokemuksestasi ydinvoima-alalta riippuen tarjoamme mielenkiintoisia lisätehtäviä radiokemian alalta.

Odotamme sinulta

Olet kouluttautumassa laboratorioalan, kemian tai radiokemian osaajaksi ja tehtävä soveltuu hyvin myös alkuvaiheen opiskelijalle. Luonteeltasi olet huolellinen ja vastuullinen, työssäsi oma-aloitteinen ja aikaansaava. Radiokemian ja säteilymittausten tuntemus katsotaan eduksi. Toivomme, että pystyt työskentelemään voimalaitosten vuosihuoltojen loppuun eli lokakuun alkupuolelle saakka.

 Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 31.1.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Satu Rautio, 0104553721 tai sähköpostitse satu.rautio@fortum.com.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa rekrytoivan esihenkilön henkilökohtainen tapaaminen. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-lokakuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme nuhteetonta taustaa, hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot