(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Radiokemia
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme kahta kesäharjoittelijaa Loviisan voimalaitokselle radiokemian jaokseen aikavälille 4.5.-9.10.2020 tai erikseen sovittavaksi ajanjaksoksi. Työtehtäviisi kuuluvat voimalaitoksen aktiivisuusseurantaan liittyvät näytteenotot (vesi, kaasu), näytteiden esikäsittely, analyysit (gamma, myöhemmässä vaiheessa myös alfa ja beeta), gammaspektrien käsittely ja tulkinta, tulosten laskenta ja syöttäminen tietojärjestelmään sekä raportointi. Alkukesän työskentelet laboratoriossa kesälomasijaisena ja loppukesän/syksyn vuoronvahvistuksena voimalaitoksen vuosihuoltojen ajan. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua ydinvoimalaitoksen laboratorion monipuoliseen toimintaan ja radioaktiviisuusmittauksiin. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtäviin. Lisäksi opinto-alastasi riippuen, ja yleensä meillä jo toista tai kolmatta kesää työskenteleville, tarjoamme mielenkiintoisia lisätehtäviä radiokemian alalta. 

 

Odotamme sinulta

Olet kouluttautumassa laboratorioalan, kemian tai radiokemian osaajaksi ja tehtävä soveltuu hyvin myös alkuvaiheen opiskelijalle. Luonteeltasi olet huolellinen ja vastuullinen, työssäsi oma-aloitteinen ja aikaansaava. Radiokemian ja säteilymittausten tuntemus katsotaan eduksi. Toivomme, että pystyt työskentelemään voimalaitosten vuosihuoltojen loppuun eli lokakuun alkupuolelle saakka. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Satu Rautioon, +358 50 4553721 tai satu.rautio(at)fortum.com.

Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.