Kesäharjoittelija, Puhdistus- ja tilapalvelut
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Summer Energy -kesätyökampanjamme on käynnistynyt jälleen ja haemme uusia työkavereita kesälle 2022! Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävääsi, ja lisäksi tutustut ja saat tukea muilta kesätyöntekijöiltämme. Hae meille ja ota aktiivinen rooli puhtaamman maailman puolesta! Summer Energy - lue mitä viime kesän harjoittelijat ajattelivat kesästään.

Työnkuvasi

Haemme opiskelijoita kesäharjoitteluun Loviisan voimalaitoksen aluekunnossapitoryhmään puhdistus- ja tilapalvelujaokseen vuosihuoltojen ajaksi. Tarvitsemme työpanostasi 25.7-15.10.2022 välisenä aikana. 

Tehtävä on monipuolinen ja työnkuva sisältää muun muassa dekontaminointi- ja erikoispuhdistustehtäviä sekä logistiikkatehtäviä. Vuosihuoltoon valmistautumisen ja koulutuksen aikana työ on päivävuorotyötä. Vuosihuollon ajan työtä tehdään ympärivuorokautisena vuorotyönä. Työ sisältää mm. korkealla- ja ahtaissa tiloissa työskentelyä.

Puhdistus- ja tilapalveluharjoittelijana aluekunnossapidossa pääset tutustumaan ydinvoimalaitoksen vuosihuolto- ja kunnossapitotoimintaan laaja-alaisesti ja monipuolisen työnkuvan kautta. Kattavan kaksiviikkoisen koulutus- ja perehdytysjakson aikana sinut perehdytetään työtehtävän erikoispiirteisiin ja työskentelyyn ydinvoimalaitoksella.

Miksi valita meidät?

Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia.

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja merkityksellisen ympäristön kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi. Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta tehtävään liittyviä opintoja. Sinulla on työtä pelkäämätön asenne, olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen kielen taitoa.  Odotamme sitoutumista vuorotyöskentelyyn ja mahdollisuuteen tehdä tarvittaessa ylitöitä vuosihuollon aikana.

Ydinvoimalaitoksen erityispiirteet ja aluekunnossapitotyö vaativat tarkkuutta ja fyysistä kestävyyttä, joten huolellisuus ja hyvä fyysinen kunto ovat edellytyksiä työn tekemiseen. Aikaisempi kokemus dekontaminointi- ja erikoispuhdistustyöstä tai logistiikkatehtävistä sekä voimalaitos- tai teollisuusympäristöstä kartutettu työkokemus katsotaan eduksi.

Tarvitset työssäsi B-ajokorttia ja laitosympäristössä edellytämme 18 vuoden ikää.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 31.1.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Martin Lember, sähköpostitse martin.lember@fortum.com.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa rekrytoivan esihenkilön henkilökohtainen tapaaminen. Huomioithan, että tämä kesätyö ajoittuu poikkeuksellisesti Loviisan voimalaitoksen vuosihuoltojen ajankohtaan loppukesäksi aikavälille 25.7-15.10.2022.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme nuhteetonta taustaa, hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot