(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Prosessiturvallisuus
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Etsimme parhaillaan kesätyöntekijää osaksi Prosessiturvallisuusryhmää.

Työtehtäväsi kesän aikana

Kesätyösi vastuualueeisiin kuuluvat seuraavat tehtävät:

  • Jalostamon paloriskien luokittelu
  • Vajaakuntoisten laitteiden seurannan kehittäminen
  • Poikkeamien ja muutoksenhallinnan järjestelmien kehittäminen
  • Koulutuspakettien tekeminen

Menestyksen avaimet kesätyöhön


Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

  • 2-3 vuoden kemian- tai turvallisuustekniikan yliopistotasoiset opinnot
  • Aikaisempi työkokemus teollisuudesta on eduksi

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa. 

Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.
 
Kesätyö ajoittuu touko-elokuulle 2020

Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelut Porvoossa. 

Hae tehtävää viimeistään 16.2.2020.  Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo.

Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.