Kesäharjoittelija, Prosessisimulointi
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

 

Oletko kiinnostunut ydinvoimalaitosten prosessi- ja automaatiomallinnuksesta? Nyt on hieno mahdollisuus syventää ymmärrystäsi dynaamisesta simuloinnista ja mallinnuksesta konkreettisissa projekteissa. Haemme kesätyöntekijää prosessisimulointiryhmään. Simulointia hyödynnetään Loviisan ydinvoimalaitoksen simulaattorikoulutuksessa, sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden projekteissa suunnittelun tukena, sekä kehittäessämme uutta liiketoimintaa. 

 

 

Tarjoamme sinulle

 

Tarjoamme mahdollisuuden tutustua ydinvoima-alan mallinnus- ja simulointitehtäviin. Osallistut tutkimus- ja kehitysprojekteihin, joissa mallinnetaan ja simuloidaan ydinvoimalaitosta kokonaisuutena tai sen osa-järjestelmiä. Pääset tutustumaan sekä täyden mittakaavan simulaattorijärjestelmään sekä pienempiin mallinnustehtäviin. Käytämme simulointiin Apros-ohjelmistoa, johon saat työjaksollasi koulutuksen. Tarkempi työnkuvasi sovitaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaisesti. 

 

 

Odotamme sinulta

 

Sinulla on takanasi vähintään 3 vuotta aktiivisia opintoja ylemmässä korkeakoulussa, opintosuuntana joko energia-, automaatio- tai prosessitekniikka tai teknillinen fysiikka. Tehtävä edellyttää pitkäjänteisyyttä ja oma-aloitteisuutta, sekä yhteistyökykyä ja järjestelmällisyyttä. Olet kiinnostunut ydinvoimasta, mallinnuksesta ja simulaattorijärjestelmistä. Kokemus simulointiohjelmistoista (esim. Apros) katsotaan eduksi. 

 

 

Kiinnostuitko?

 

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta 31.1.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Olli Viljakainen puh. +358 40 536 9168 tai sähköpostitse olli.viljakainen@fortum.com.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1321668
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne, Suunnittelu, Tekniikka
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: Olli Viljakainen puh. +358 40 536 9168 tai sähköpostitse olli.viljakainen@fortum.com