Kesäharjoittelija, Prosessikemia
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Summer Energy -kesätyökampanjamme on käynnistynyt jälleen ja haemme uusia työkavereita kesälle 2022! Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävääsi, ja lisäksi tutustut ja saat tukea muilta kesätyöntekijöiltämme. Hae meille ja ota aktiivinen rooli puhtaamman maailman puolesta! Summer Energy - lue mitä viime kesän harjoittelijat ajattelivat kesästään. 

Työnkuvasi

Haemme kemian alan kesäharjoittelijaa Loviisan voimalaitoksen prosessikemian jaokseen. Prosessikemian jaoksen vastuulla on seurata ja analysoida voimalaitoksen järjestelmien kemiallista tilaa sekä ohjeistaa käyttöä voimalaitoksen kemian säätämisessä. Tehtävässä toimitaan prosessilaborantin kesälomasijaisena sekä kiireapuna vuosihuoltojen aikana. Tehtävään liittyy paljon liikkumista prosessitiloissa, jatkuvatoimisten kemian analysaattorien huoltoa ja ylläpitoa sekä näytteenottoja. Työ on pääosin päivätyötä, joskin vuosihuollossa on mahdollisuus tehdä tilapäistä vuorotyötä. Tehtävänkuvaa voidaan muokata osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Kesäharjoittelun aikana pääset tutustumaan ydinvoimalaitoskemiaan ja -prosesseihin. Tarvitsemme työpanostasi ajalle 16.5. - 16.10.2022, mutta myös muut ajankohdat ovat sovittavissa.

Miksi valita meidät?

Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia. 

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja merkityksellisen ympäristön kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi. Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Odotamme sinulta

Olet korkeakouluopiskelija kemian tekniikan tai soveltavan kemian alalta. Sinulla on avoin ja reipas asenne sekä halua oppia uusia asioita. Aikaisempi kokemus ydinvoimalaitoksella työskentelystä katsotaan eduksi.  Lisäksi omaat hyvän suullisen ja kirjallisen suomen kielen taidon. Toivomme mahdollisuutta toimia tehtävässä vuosihuollon loppuun asti lokakuun alkupuolelle.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 31.1.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Minna Mäkinen, 0104553716 tai sähköpostitse minna.makinen@fortum.com.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa rekrytoivan esihenkilön henkilökohtainen tapaaminen. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme nuhteetonta taustaa, hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547884
  • Tehtäväalue: Prosessiteollisuus, Energia-ala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Loviisa
  • Lisätietoja antaa: Minna Mäkinen, 0104553716 tai sähköpostitse minna.makinen@fortum.com