(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Prosessianalyysit
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme ydinvoimatoimintojen Prosessianalyysit-ryhmään Espooseen kesätyöntekijää. Ryhmän harjoittelijan tehtävään kuuluu Loviisan ydinvoimalaitoksen lämpö- ja virtausprosessien simulointia APROS-simulointiohjelmalla ja laskentatulosten raportointia. Työ tapahtuu Prosessianalyysit-ryhmän asiantuntijan ohjauksessa, sisältäen myös itsenäistä työskentelyä. 

 

Tarjoamme sinulle

Työssä pääsee oppimaan ja hyödyntämään osaamista lämpö- ja virtaustekniikassa, ydinvoimatekniikassa ja tietokonesimuloinnissa. Loviisan voimalaitoksen lämpö- ja virtaustekninen käyttäytyminen tulee perusteiden osalta tutuksi, kuten myös onnettomuusanalyysit ja moderni APROS simulointiohjelmisto. Lisäksi tarjoamme sinulle tunnetun ja arvostetun yhtiön edut, nykyaikaiset työvälineet, hyvän perehdyttämisen tehtävään sekä ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit. 

 

Odotamme sinulta

Sopiva koulutustausta tehtävään on kolmannen tai ylemmän vuosikurssin korkeakouluopiskelija sopivalta tekniikan alalta. Kesätyötä tukevia opintosuuntia ovat esimerkiksi energiatekniikka tai teknillinen fysiikka. Tehtävä ei vaadi aiempaa työkokemusta. Tehtävässä katsotaan eduksi osaaminen voimalaitosten termohydrauliikasta tai APROS-ohjelmistosta. Kiinnostus alaan ja osaamisalueeseen, kyky työskennellä niin yksin kuin ryhmässä ja perusahkeruus ovat välttämättömiä ominaisuuksia tehtävän suorittamiselle. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä lähettämällä sähköinen hakemuksesi.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä Prosessianalyysit-ryhmän päällikköön Timo Toppilaan, timo.toppila@fortum.com tai puh 050 453 2364.

Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.