Kesäharjoittelija, Prosessi-IT
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa Loviisan voimalaitoksen Prosessi-IT -jaokseen ajalle 4.5.–30.9.2020 tai erikseen sovittavaksi ajaksi. Prosessi-IT vastaa Loviisan voimalaitoksen prosesseihin liittyvien tietojärjestelmien ja ohjelmoitavaa tekniikkaa sisältävien laitteiden kunnossapidosta.

Osaamisesi mukaisesti osallistut päivittäisiin kunnossapitotehtäviin sekä käynnissä oleviin kehityshankkeisiin. Tehtävät sisältävät esimerkiksi IT-laitteiden ja eri käyttöjärjestelmien ylläpitoa, verkkolaitteiden konfigurointia sekä laitetietokannan päivittämistä. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä tutustumaan käytännön ydinvoimalatyöskentelyyn asiantuntevassa ja hyvän hengen omaavassa organisaatiossa. 

 

Odotamme sinulta

Olet esimerkiksi tietotekniikan, tietoliikennetekniikan tai automaatiotekniikan opiskelija. Olet opinnoissasi tai aiemmissa työpaikoissa tutustunut tietojärjestelmien ja -verkkojen ylläpitoon. Aiempi kokemus työskentelystä ydinvoimalaitoksella katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen vaatii tarkkaa ja huolellista otetta työhön sekä positiivista ja aktiivista asennetta.

Edellytämme sinulta hyvää suomen kielen taitoa ja MS-Office-ohjelmiston sujuvaa osaamista. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Pekka Huhtiseen, +358 10 455 3819 tai pekka.huhtinen@fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.1.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot