(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, projektin johtaminen
Neste Engineering Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

Etsimme parhaillaan Neste liiketoimintayksikköön kesätyöntekijää osaksi projektinhallinta-toimintoa.

Työtehtäväsi kesän aikana

Kesätyön vastuualueesi käsittää seuraavat tehtäviä

  • Projektien suunnittelutyön, hankintojen, kustannusten, aikataulun ja laadun seurantaa ja raportointi
  • Projektin hallinnan ohjeiden päivitys ja niihin liittyvien koulutusten suunnittelu ja toteutus
  • Palautekyselyiden suunnittelu ja toteutus

Tehtävien kautta saat kokemusta projektienhallinnasta ja pääset näköalapaikalta seuraamaan investointi-, kunnossapito- ja teknologiaprojektien läpivientiä. Teet tiivistä yhteistyötä projekti- portfolio- ja laatupäällikköjen kanssa tukien projektien onnistumista.

Tehtävän sisältöä on mahdollista muokata hieman tehtävään valittavan osaajan mukaan.

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

  • Loppusuoralla olevat maisteriopinnot kone- ja/tai tuotantotekniikasta tai tuotantotaloudesta
  • Aiempi kokemus projektityöstä on ehdottomasti etu mutta ei välttämätöntä
  • Projektityötä tehdään aina ryhmässä, joten hyvät vuorovaikutustaidot, niin suomeksi kuin englanniksikin ovat tarpeen.

Arvostamme myös ulospäin suuntautuneisuutta ja oma-aloitteista otetta työtehtäviin.

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa.


Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.

 
Kesätyö ajoittuu touko-elokuulle.


Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelut Porvoossa.

Hae tehtävää viimeistään 17.2.2019.  Liitä mukaan saatekirje ja ansioluettelo.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä voidaan tehdä tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Neste Engineering Solutions tarjoaa korkealaatuisia teknologia ja suunnittelupalveluita, sisältäen teknisen hankinnan, rakennustyön johtamisen ja projektinhallinnan öljy-ja kaasualalle, petrokemian-ja bioteollisuuden alalle. NAPCON tuotteemme tehostavat prosessiteollisuuden tuotantoa, laatua ja logistiikkaa kuin myös operaattoreiden koulutusta simulaattoreilla ja peleillä. Työskentelemme läheisessä yhteistyössä strategisten asiakkaidemme kanssa ja meillä on maailmanluokan osaamista teknologioiden kehityksessä ja teollisissa investointiprojekteissa. Porvoossa sijaitsevan päätoimistomme lisäksi toimimme myös kansainvälisesti Singaporessa, Abu Dhabissa, Rotterdamissa, Göteborgissa ja kansainvälisten asiakasprojektien yhteydessä. Neste Engineering Solutionsin palveluksessa on 1 500 suunnittelualan ammattilaista ympäri maailman. Lue lisää: neste.com/engineeringsolutions, napconsuite.com